上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 01:08 PM 發表 查看引用來源

習慣晒.都冇咩特別.只想訓覺
你玩咁多莞式雜技,第日對住老婆典算?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 01:22 PM 發表
最慘就係.....訓訓吓覺.....發開口夢.........話.......吹爆先.......吹爆先.......乜唔係一吹一做咩:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 01:26 PM 發表 查看引用來源

最慘就係.....訓訓吓覺.....發開口夢.........話.......吹爆先.......吹爆先.......乜唔係一吹一做咩:smile_30:
我担心既係平淡的性愛再不能挑起他的慾望.........要那些冰火....龍鑚......爆炸糖....才可以翹起來:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 01:35 PM 發表
我担心既係平淡的性愛再不能挑起他的慾望.........要那些冰火....龍鑚......爆炸糖....才可以翹起來:smile_o05:
男上女下......看來龍兄都不感興趣了......:smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 01:07 PM 發表 查看引用來源

擒鐵絲網過去牙
禾也是圓兩住。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-25 01:41 PM 發表

禾也是圓兩住。

真的嗎???:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 01:15 PM 發表 查看引用來源
你媽咪有冇問你去邊?
有呀.同佢講去朋友家訓:smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 01:20 PM 發表 查看引用來源

一定同伯友講........喺呢個moment.......我係時候要爆喇......:smile_o02:  
你好似忍左好耐咁喎.又黎紅字牙

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 01:22 PM 發表 查看引用來源
我都冇諗過結婚:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 01:35 PM 發表 查看引用來源
依家要升級玩菊花

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆