上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.1k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-9 10:04 PM 發表 查看引用來源

咁你係度做 D 乜??:smile_o01:
哦...係個度做氣車嘅,...咪比佢維修囉,..好似長哥7号咁,當自己係車,要比人洗車底

星期日.....
賭神 會係 cp 17樓 現身

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-12 02:23 PM 發表

果张相我都有~~~
系大6回post好鬼烦
乜沙兄都鍾意 MEI MEI 架??:smile_40: [/quote]

5系好明?????????

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-12 02:31 PM 發表

張相真係珍藏....見證住當年搞團既歷史
果次都算齐哂所有搞团既团长~~
现在果D...悭能D

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-10 01:39 PM 發表 查看引用來源

係咪需要搵 D 女黎吹爆佢呢??:smile_47:
吹咩先??:smile_47:

引用:
原帖由 gelec 於 2010-7-13 01:31 AM 發表 查看引用來源
星期日.....
0係17樓現身派錢....回饋大家

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2010-7-13 06:16 AM 發表 查看引用來源

果次都算齐哂所有搞团既团长~~
现在果D...悭能D
而家做團友仲開心....叫我做團長都冇可能了....我諗其他舊團長都係咁諗.....

冇晒果種柴娃娃同衝勁喇...

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-13 12:32 PM 發表 查看引用來源

而家做團友仲開心....叫我做團長都冇可能了....我諗其他舊團長都係咁諗.....

冇晒果種柴娃娃同衝勁喇...
我都係咁話!! 你又可以玩得盡 D! 又唔洗咁煩!! 咪幾好!!:smile_30:

引用:
原帖由 gelec 於 2010-7-13 01:31 AM 發表 查看引用來源
星期日.....
賭神,...吓.....賭屎神呀.....你古次次咁好彩咩:smile_27:記往留返小小錢買奶粉wow,..大唔食細都要食架

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-7-13 07:35 PM 發表 查看引用來源
賭神,...吓.....賭屎神呀.....你古次次咁好彩咩:smile_27:記往留返小小錢買奶粉wow,..大唔食細都要食架
叫佢著多兩條底庫仲好啦...我驚佢輸到底庫都冇得著...

最多我借條LEVIS俾佢喇...不過唔使還喇....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆