上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.3k

26號叫多d女出來呀!!!!!:smile_38:
呢個月同人地老婆玩左幾晚,感覺良好

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-12-22 01:12 PM 發表 查看引用來源

落實26號同31號有野玩

24號唔知道有冇得玩啊...唔想搞咁多晚..貴精不貴多...唔想使咁多錢

其實唔蒲0係17樓都幾舒服既...都係成班人喂喂喂...0係屋企玩下3-5-7劍都幾搞笑嫁
26、31號如無意外我都黎唔到:smile_42:聽晚打比你,睇下有冇新節目!:smile_40:

天哥又有野玩,推推先:smile_o01:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-12-21 07:26 PM 發表 查看引用來源
因為佢已經不驚不覺走返條舊路,食返草,.....:smile_44: 小别勝新婚,再次擦起愛火花,...今次打風都打唔甩啦:smile_40: 祝新人百頭到老,永結同心,年生貴子,狗馬享通
GOOD NEWS WOR!!!:smile_o12:  咁咪幾好!! 我以前都試過食返舊草! 不過淨係食! 無結局!:smile_13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-12-21 09:36 PM 發表 查看引用來源

冇錢....咩都冇得傾

一路都錢唔夠使....

唯有少玩D....

上一次都使至少1K或以上....一個月上少兩次...都慳成2千零蚊

唯有咁...我D煩惱先可以快D完結....:smile_o15:
我都省緊啦........:smile_27:  我對鞋破晒皮我都未買對新既.......:smile_42:

look forward to back CP:smile_o13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-12-22 01:12 PM 發表 查看引用來源

24號唔知道有冇得玩啊...唔想搞咁多晚..貴精不貴多...唔想使咁多錢

其實唔蒲0係17樓都幾舒服既...都係成班人喂喂喂...0係屋企玩下3-5-7劍都幾搞笑嫁
OH....SHIT.....諗住你24,25 一定有局添....死啦,死啦:smile_o04:

引用:

好似可能或者有幾會24号會多人玩,不如唔玩26号:smile_45:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-12-22 07:46 PM 發表 查看引用來源
好似可能或者有幾會24号會多人玩,不如唔玩26号:smile_45:
24,25 之後D女都玩謝哂啦....唔通真係可以"扑星"DAY? :smile_o10:

好耐冇見啦R兄:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆