上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.2k

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:54 AM 發表 查看引用來源

幾年前自己整架~
  妳想要咩簽名我得閒幫妳整丫

下次換相, 我都想搵你幫手啊

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:55 AM 發表 查看引用來源

我8咋~唔9~

睇番#509啦! 你9 架:smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-8 10:56 AM 發表 查看引用來源

唔怕喎,你睇下果個公關咪又係咁,  只要你肯就得.:smile_o06:
傻妹, 名分既野我自有分數啦, 等你點頭之ma :smile_o01:
多謝小紅厚愛:smile_o09:
我想同鬼哥拍住做, 唔知有無啱我哋呢?

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:54 AM 發表 查看引用來源

幾年前自己整架~
  妳想要咩簽名我得閒幫妳整丫

真架, 你可以幫我整吖. :smile_o06:
好開心呀多謝你呀:smile_o13:   :smile_o13:
咁我要比d咩野你幫我整架:smile_o06:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-8 10:56 AM 發表 查看引用來源

如果你想拍bonnie妹果d 美腿相,我好很樂意支持你架:smile_30:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:56 AM 發表 查看引用來源

有代價架喎

講嚟聽, 睇吓有重唔重?

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-8 10:58 AM 發表 查看引用來源

多謝小紅厚愛:smile_o09:
我想同鬼哥拍住做, 唔知有無啱我哋呢?
同佢拍住做吖, 咁我要諗諗喎, 因為我唔知佢點諗:smile_o08:
不過, 我先比個名分你先啦, 如果你唔like再改囖:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-8 10:58 AM 發表 查看引用來源

好開心呀多謝你呀:smile_o13:   :smile_o13:
I D CARD得架LA

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-8 10:58 AM 發表 查看引用來源

梗係有啤梨果d 相啦:smile_30:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-8 10:56 發表 查看引用來源

基本上我唔識拒絕女人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆