上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 11:06 AM 發表 查看引用來源

我覺得是 demand and supply
你可以飛港女呀

好似有一些 playboy 玩女一樣
當然 人夾人.....:smile_o08:你想搵sp 就搵返個sp 你想搵真愛 就搵反個真愛

我就是想搵真愛了:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 11:06 AM 發表 查看引用來源

近10年, 好多學校都是請合約的, 尤其好好的學校...:smile_o01:
它們可以一路都係合約 又可以 若你做得好 幫你轉長工
長工位是驢仔上的紅蘿蔔...
不會輕易給你的 :')

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 11:05 AM 發表 查看引用來源

下年我都唔知有沒有人請...
一年約...
要續呢, 又是11k
唔續呢, 又要周圍搵工
我前幾年, 都是要擔心的 經常要搵工, 我都是最近數年先搵到長工,
都係花了好多時間:smile_o01:我大學畢業出來後, 市道已經係差:smile_o01:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 11:07 AM 發表 查看引用來源

長工位是驢仔上的紅蘿蔔...
不會輕易給你的 :')
好學校一定是...............你有條件 亦有大把人有條件. 再者 好校的流動不大:smile_o01:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:53 發表 查看引用來源

意思係話, 每個女仔都想做到徐子棋的, 或想做李+成的太太, 每個男人都想有個好似周秀娜或李家欣的女友
但是, 我覺得, 做人都要睇送食飯, 實事求事好d:smile_o01::smile_o01:

我絕對唔想要周秀娜做GF:smile_19:, SP就可以考慮

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 11:04 AM 發表 查看引用來源

我都唔知
on waiting now
不過應該無機會 =.= ( from their staff )
係好down 我明白你的心情 我當年大學畢業後 出來 都好down, down 了數年

hk 最近10年.....97後不易挨:smile_o01::smile_o01:係前2-3年先叫好返少少

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 11:00 發表 查看引用來源

我試過聽到有個fd, 女仔搵9000, 男友搵13000, 女仔要求個男友送部6000蚊電話比她
我聽到, 眼都"特", 我自己都唔會買一部6000蚊電話啦:smile_o01:好反感:smile_o01:

條傻佬咁似我既

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 11:07 AM 發表 查看引用來源

當然 人夾人.....:smile_o08:你想搵sp 就搵返個sp 你想搵真愛 就搵反個真愛

我就是想搵真愛了:smile_o01::smile_o01:
真愛難求.....................:smile_o03:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 11:07 AM 發表 查看引用來源

搵到未??:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

條傻佬咁似我既

hk 有好多好女仔的........你主動d 啦:smile_o01::smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆