上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.1k

第廿二日終於都甩晒d線啦~~
其實尋日已經試左打j,要就住就住,唔敢太大力,所以打左好耐....
忍左咁多日....

引用:
原帖由 prepuceman 於 2009-10-22 09:12 PM 發表

之前有 ching 話用生理鹽水浸一兩分鐘,一日兩次,你試下浸浸佢啦.
我自己浸過三四次
有時你以為條線仲好硬,但其實細細力R下R下就會甩架啦~

我做左激光20日左右, 而家扯起時仲好緊, J 底連個袋袋都扯起埋, 形成個三角形係J 底...係咪正常GA?? 你地係咪咁GA?

我想問下打飛機
包皮下面有條包皮繫帶連著包皮同陰莖
打飛機時將包皮拉上拉落會唔會整斷條包皮繫帶

引用:
原帖由 wakky 於 2009-10-22 11:00 PM 發表
我做左激光20日左右, 而家扯起時仲好緊, J 底連個袋袋都扯起埋, 形成個三角形係J 底...係咪正常GA?? 你地係咪咁GA?
我廿三日都仲係好緊,而且頸位仲會有d痛....

引用:
原帖由 prepuceman 於 2009-10-22 21:08 發表 查看引用來源

藍色果隻應該係女性荷爾蒙藥,對我就無咩用啦,之後開果隻就有用啦,夜晚都無扯過(膀胱滿左除外),覆診後兩日姑娘都打黎問隻藥有無效,我諗醫生都可能係想試下隻藥:smile_41: .你覆診時不妨問下.
thx ching,:smile_40:  聽日覆診問下先

引用:
原帖由 erickinger 於 2009-10-23 08:02 PM 發表 查看引用來源

我廿三日都仲係好緊,而且頸位仲會有d痛....
師兄咁你會唔會 J 底連個袋袋都扯起埋, 形成個三角形係J 底GA?

包皮垢係咪黃黃地同埋好臭架?
頭先有好多....

各位師兄我而家15歲
反包皮反到一半就反唔到
可以露到半個龜頭
但再反就勁痛
請問我可以點做?

引用:
原帖由 tommy355996 於 2009-10-26 03:05 AM 發表 查看引用來源
包皮垢係咪黃黃地同埋好臭架?
頭先有好多....
當然
你的陳年舊績黎
多d洗走佢啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆