上一頁下一頁
發新話題

徵25-35歲傾得朋友(男女都可)

收藏  |  訂閱
970  19.5k

你地放工放幾點gar?

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:48 PM 發表

約我跑,點解呀?
傾落覺得你好好呀, 我鍾意會做運動既女仔. 一齊跑冇咁悶啊 :smile_o13::smile_o13: , 可以傾下計.
好嗎?

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 05:49 PM 發表 查看引用來源

y 0甘講ge ?
因為佢每次跑都會"捉"我去lor... 以前係因為想我健康d, 現在係因為想有個人一齊跑咁..(我諗)

引用:
原帖由 謝遜 於 2009-7-13 05:51 PM 發表 查看引用來源

傾落覺得你好好呀, 我鍾意會做運動既女仔. 一齊跑冇咁悶啊 :smile_o13::smile_o13: , 可以傾下計.
好嗎?
其實一齊跑都無問題既, 不過我地都係傾左一陣而已,我想大家了解多d再約,希望你明白。

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:50 PM 發表
你地放工放幾點gar?
我就收啦, 返到屋企我會再上返黎睇下你o係唔o係度.

引用:
原帖由 謝遜 於 2009-7-13 05:53 PM 發表 查看引用來源

我就收啦, 返到屋企我會再上返黎睇下你o係唔o係度.
我差不多放工啦~ 執枱中

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:51 PM 發表 查看引用來源

因為佢每次跑都會"捉"我去lor... 以前係因為想我健康d, 現在係因為想有個人一齊跑咁..(我諗)
yup ......0甘又係 ...... actually 2個跑又真係好好多ge :smile_o12:

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:53 PM 發表

其實一齊跑都無問題既, 不過我地都係傾左一陣而已,我想大家了解多d再約,希望你明白。
好啊, 我岩岩搬去美孚, d地方都未熟, o係街亂跑. 你有冇指定跑開邊架?

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 05:55 PM 發表 查看引用來源

yup ......0甘又係 ...... actually 2個跑又真係好好多ge :smile_o12:
其實一齊跑都係各有各跑,爸爸快我都幾多下,對我來講,有個好處就係key同埋ID card等東西爸爸會幫我袋lor

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:54 PM 發表

我差不多放工啦~ 執枱中
好啦, 我都走啦, 再見 :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆