上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  42.5k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-16 12:09 PM 發表 查看引用來源

果日唔係正日,22號至係正日!!!
我地諗住同你玩足5日4夜,等d囡同你大戰300個回合先俾你俾去同bb搞

引用:
原帖由 非典型廢人 於 16-6-2009 12:09 發表 查看引用來源

应該个主題系

"个个月都有亂飲亂撞亂斷片之
玩完都唔知玩過D咩野生日大派對@天水圍"咁先啱
好文彩! 陰徑! 陰徑!:smile_47:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-6-16 12:11 PM 發表 查看引用來源

我地諗住同你玩足5日4夜,等d囡同你大戰300個回合先俾你俾去同bb搞
到時佢仲有貨交嗎:smile_41:

東莞cp開始洗太平地....各位師兄上去玩既就小心啦.....真係做野了...好多花園已經有公安守住查囡囡暫住証.....cp新地都已經比人查封左......去開倉既師兄...自己執生啦....g頭一定話無問題...你衰唔係佢衰......

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-16 12:12 PM 發表 查看引用來源

好文彩! 陰徑! 陰徑!:smile_47:  
都係起你編文度加d野者

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-6-16 12:09 PM 發表 查看引用來源

应該个主題系

"个个月都有亂飲亂撞亂斷片之
玩完都唔知玩過D咩野生日大派對@天水圍"咁先啱
天水圍富豪酒店!!!!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-16 12:12 PM 發表 查看引用來源
東莞cp開始洗太平地....各位師兄上去玩既就小心啦.....真係做野了...好多花園已經有公安守住查囡囡暫住証.....cp新地都已經比人查封左......去開倉既師兄...自己執生啦....g頭一定話無問題...你衰唔係佢衰......
先前d風吹得咁勁, 都唔會點假

引用:
原帖由 alpine 於 16-6-2009 12:07 發表 查看引用來源

你有冇拎返個豬頭先
蝗虫經過既地方.....................................:smile_39:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-6-16 12:12 PM 發表 查看引用來源

到時佢仲有貨交嗎:smile_41:
你唔知我地黎位師兄係性鬥士咩,唔係邊會係天水圍度食到印度餐

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-6-16 12:11 PM 發表 查看引用來源

果件細粒大波妹都可以頂290回合!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆