上一頁下一頁
發新話題

徵~~38歲以上男朋友找真愛!

收藏  |  訂閱
1.5k  35.6k

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-6-12 01:40 AM 發表 查看引用來源

每個人嘅ハ字行運....都係逢每十年......會分上5年一小運...下5年一大運....:smile_34:
5+5=10.......當你行完依十年.....再進入另一個十年...你嘅運數又唔同......頭5年小運.....後5年大運:s ...
多謝指點 !
sleep la. goodnight

引用:
原帖由 sk03 於 2009-6-12 01:41 AM 發表 查看引用來源

好, 我唔講.
瞓教先.
你地傾囉......
:smile_o07:  早抖
早抖啦

引用:
原帖由 sk03 於 2009-6-12 01:41 AM 發表 查看引用來源

好, 我唔講.
瞓教先.
你地傾囉......
:smile_o07:  早抖
咁886~~~~~~~~早抖:smile_o07:

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-6-12 01:45 AM 發表 查看引用來源

咁886~~~~~~~~早抖:smile_o07:
聽日我pm你呀...新歷定舊歷呀

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-12 01:46 AM 發表 查看引用來源

聽日我pm你呀...新歷定舊歷呀
俾新歷我得嘞............我會幫妳轉返舊歷的...............早抖:smile_o07:

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-6-12 01:48 AM 發表 查看引用來源

俾新歷我得嘞............我會幫妳轉返舊歷的...............早抖:smile_o07:
ok  早抖啦

早晨cici,天色晴晦不定,人世炎涼無常,我只持真誠在清晨時分向你問好。

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-12 05:41 AM 發表 查看引用來源
早晨cici,天色晴晦不定,人世炎涼無常,我只持真誠在清晨時分向你問好。
你有無咁早呀:smile_45:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-12 01:55 PM 發表 查看引用來源

你有無咁早呀:smile_45:
我日日都咁早啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-12 05:41 AM 發表 查看引用來源
你玩到咁早, 昨晚冇瞓呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆