上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,索女型男集中地PART 30

收藏  |  訂閱
1.5k  31.6k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-3 10:13 發表 查看引用來源

我就要coffee喇...:smile_o13: 心宜你想要咩?!:smile_o13:
嗯....等我返黎都要去睇下戲先...
里想睇邊套...禾唔睇住等埋里

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-3 10:14 AM 發表

:smile_o06: 我剛剛返工時沐到成個人都濕晒..過2日分分鍾我去陪你TIM:smile_o11: :smile_o11:
咪講到我真係要比海關dick去隔離先得架:smile_o03:
有冇衫仔換...換左佢先丫....唔係.....真係唔係講笑呀...

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-3 10:14 發表 查看引用來源

:smile_o06: 我剛剛返工時沐到成個人都濕晒..過2日分分鍾我去陪你TIM:smile_o11: :smile_o11:
E家唔使隔離架LA...留系HOME...每日到指定診所啪藥得架LA

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-3 10:14 發表 查看引用來源

我怕拖爛你個紅藍白:smile_o01: 都未上到去....
E家D紅藍白好先進架...有車轆架...

仲有精美印刷

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-3 10:16 AM 發表 查看引用來源

E家唔使隔離架LA...留系HOME...每日到指定診所啪藥得架LA
:smile_o08: 但佢係主角喎~~:smile_o08:

HEA夠...又系時候搏一陣

引用:
原帖由 00cze00 於 2009-6-3 10:15 AM 發表

:smile_o03: 耐唔耐會有暗燒以經唔好,發燒難退~~~最好檢查喇
             因為其他器官有毛病都會燒
不過我又真係好多年冇檢查過身體喎:smile_o05:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-3 10:15 AM 發表

里想睇邊套...禾唔睇住等埋里
我想睇果套都未上...:smile_o13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-3 10:16 AM 發表 查看引用來源

咪講到我真係要比海關dick去隔離先得架:smile_o03:
有冇衫仔換...換左佢先丫....唔係.....真係唔係講笑呀...
無呀:smile_o08: :smile_o08: .....好彩今日賴得濟無化妝...如果唔係晨早流流做鬼水兇靈/..嚇親人就唔好啦:smile_o05:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-3 10:09 AM 發表 查看引用來源

話明天使與魔鬼....

梗系禾跟里一齊睇LA
唔喺我睇你,你睇我咩,,天使與魔鬼:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆