上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  96.0k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 11:19 AM 發表 查看引用來源

就快啦不過我要行開去煮d野食先,好肚餓~:smile_38:
我都未食野.......陣間落街食,順便幫d女買足三兩做午餐..........

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 11:20 AM 發表 查看引用來源

可以出下你以前超勁果d report~哈哈~!!
唔記得啦講真,生完仔之後冇記性:smile_o08: :smile_o03:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 11:05 發表 查看引用來源

我都要拜佢為師架,我一早講過我係引版一粒小沙啦~
你講野呀
你D POST 收視幾高呀:smile_34:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:05 發表 查看引用來源

我冇咁多時間同精力應酬佢麻:smile_o08: :smile_o05:
咪瞓响度男上女下lor
(but 要出力夾下佢喎)

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-3 11:21 AM 發表 查看引用來源
我都未食野.......陣間落街食,順便幫d女買足三兩做午餐..........
足三兩冇益呀~~~~煮d新鮮野佢地小朋友食啦~~~~:smile_19:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:14 發表 查看引用來源

仲要係任勞任怨呢,哈哈:smile_o13:
邊方面先:smile_46:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 11:27 AM 發表 查看引用來源

咪瞓响度男上女下lor
(but 要出力夾下佢喎)
我生完之後個傷口仲好實,係佢用男上女下我先唔痛炸,

不過最好笑係佢同個仔爭奶飲,因為我係餵奶粉既,之前仲有小小人奶

出佢就幫我飲晒佢,叫個仔飲奶粉:smile_o01:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 11:28 AM 發表 查看引用來源

邊方面先:smile_46:
有邊個男人唔想搵個入得廚房出得廳堂上得大床既女人先:smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:18 發表 查看引用來源

個傷口可能聯得好實而家用其他位都痛,佢考到先算,因為而家先過第2關:smile_o01:
未拆線咩??
咁要小心留意喎, 唔好整親呀
but, 緊d咪好lor

把口咪咁衰啦, 佢考到你都有好處姐

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 11:20 發表 查看引用來源

可以出下你以前超勁果d report~哈哈~!!
有d乜勁野呀, 爆d黎聽下:smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆