上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,索女型男集中地PART 27

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-5-28 02:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: 你即係話我個仔肥鎹:smile_19:
係高大威猛

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-5-28 02:14 PM 發表

你話記得我仲驚啦
咁你驚下啦...我記得:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-28 02:11 PM 發表 查看引用來源

你放長雙眼丫...:smile_30: 但係我唔使放長已經見到好淸楚喇啵...:smile_30: 又一証明...正野...係多人搶既...:smile_40: 我又要爭埋一份!:smile_34:
:smile_19: 乜有人爭咩?:smile_19:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-28 02:13 PM 發表 查看引用來源

企你....左邊.....:smile_13:..........係第二間房果時...lei埋係角落頭...坐枱呀....:smile_13:
我都知茅乜人記得我架喇...:smile_27:
比枝咪我唱歌果個呢
我基本上全場d人樣都記得,只係唔知咩名姐

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-5-28 02:16 PM 發表

:smile_19: 乜有人爭咩?:smile_19:
你當我唔係人呀?!

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-5-28 02:12 PM 發表 查看引用來源

嗶下有50 tim:smile_14:睇唔出wor
:smile_44: 我保養得好咋,我個仔都30啦:smile_44:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-5-28 02:17 PM 發表

比枝咪我唱歌果個呢
我基本上全場d人樣都記得,只係唔知咩名姐
又丁一聲!:smile_38:
係呀.....:smile_30:
我都係.....只係唔知咩名打咩名...:smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 02:13 PM 發表 查看引用來源
閃先...有嘢做....你地繼續.....:smile_43:
:smile_40: 快d返...等你....吹水...

引用:
原帖由 00cze00 於 2009-5-28 02:10 PM 發表 查看引用來源
各位~早晨呀~:smile_o03:
你隻眼有問題呀

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-5-28 02:14 PM 發表 查看引用來源

你話記得我仲驚啦
有咩好驚???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆