上一頁下一頁
發新話題

山長水遠去小島..@(下川島)之長編大論報告.....第二版....(己加相)

收藏  |  訂閱
858  16.6k

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-13 08:50 PM 發表
金葉..拱北賓館..都有我的腳毛!個陣時..唔嫩唔食..不時不食!
而家多咗好多新場:smile_47:
不過囡囡質素就差咗少少(近哩兩年)

引用:
原帖由 aky611 於 2009-5-13 08:39 PM 發表 查看引用來源

兩位
如果過開嚟馬交
紀得搵我飲吓茶~~吹吓水 :smile_46:
咁我有冇份先......:smile_41:
話晒當日你第一次入黎中山post
我都有好好招待你bor....:smile_38:

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-13 08:50 PM 發表 查看引用來源
金葉..拱北賓館..都有我的腳毛!個陣時..唔嫩唔食..不時不食!
金葉同拱北賓館D女...個人覺得麻麻:smile_42:

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-5-13 08:51 PM 發表

中檔去昌安假日...君豪低玩:smile_46:
聚豪都幾好:smile_47:
有冇試過呀 箭神

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-5-13 08:53 PM 發表 查看引用來源

獨龍鑽:smile_27:

引用:
原帖由 JL73 於 2009-5-13 08:30 PM 發表 查看引用來源
第一次見你出嘢呵:smile_30:
JL兄晚上好

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-5-13 08:52 PM 發表 查看引用來源

晚上好雞哥:smile_13:
又唔記得搵你食飯tim.......
你呢排仲得唔得閒,定係又忙番:smile_41:

引用:
原帖由 aky611 於 2009-5-13 08:47 PM 發表 查看引用來源

最近幾時去過呢:smile_41:
我在 18 有 3 次不幸經歷:')
所以發誓唔會再去
總括嚟講..澳門 SN 業己走下坡...

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-5-13 08:53 PM 發表

雞仔晚上好
你要嚟
真係球豬不德啦:smile_35:
駛唔駛留個 contact 比你先呢

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-5-13 08:55 PM 發表 查看引用來源

獨龍鑽:smile_27:
又做咩野呀......:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆