上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(57)

收藏  |  訂閱
756  6.1k

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-8 11:25 AM 發表 查看引用來源

利利:smile_40: :smile_40: :smile_40:

佢地幾算幾乖
我諗佢地一定好得意......
你有機會post佢地d相上黎丫.....:smile_40:

女仔可以扮靚靚......一定好開心....

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-8 11:27 AM 發表 查看引用來源

咁多分廠係辛苦D…
重要系兩間.....年紀好大....唔再有野生產既工廠

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-8 10:21 AM 發表 查看引用來源

早晨呀, 咁早呀:smile_38::smile_38::smile_30:
一早返公司開大會:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-5-8 11:26 AM 發表 查看引用來源

唔好借題發揮走左去喇......妳都明知我地唔系咁既意思嫁喇
EX屎KILL屎ME........我真係咁既意思喎......:smile_45:

點呀.....滾未.........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-8 11:30 AM 發表 查看引用來源

你有機會post佢地d相上黎丫.....:smile_40:

不如搵日帶出黎玩下啦!

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-8 11:27 發表 查看引用來源

:smile_35:....唔好玩篤爆....:smile_44::smile_43:
車............:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-5-8 11:30 AM 發表 查看引用來源

重要系兩間.....年紀好大....唔再有野生產既工廠
生產黎做乜.......咪又係當潔廁得.......:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-5-8 11:28 發表 查看引用來源

妳又兩個人搵錢0者 ....不過我知好辛苦既:smile_13: ...比心機為孖b努力
加油努力.......加油努力

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-5-8 11:32 AM 發表 查看引用來源

一早返公司開大會:smile_42: :smile_42:
大食會?識歎喎!:smile_46:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-8 11:30 發表 查看引用來源

已經好左人買左好多靚衫比佢地....但仲未著得....好想佢地快d著得到...到時同佢地影番輯相...

加下我地都留意梗有咩相機好....想買番部pro d嘅相機

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆