上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
739  5.1k

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-3 01:12 AM 發表 查看引用來源

^0^  我鐘意丫..5得咩...
你呢排唔好搵我住喇,我真係感mo呀~!:smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-3 01:12 AM 發表 查看引用來源

喔~~~~!借問電車心先生一聲~~~~~~~洗手間响邊呢~?!   
趙啷啷小姐..妳先由這條小街道一直行..到了中間..有個小小的垃圾箱...然後往右走..到不了兩分鐘便到^3^

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-3 01:13 AM 發表 查看引用來源

你呢排唔好搵我住喇,我真係感mo呀~!:smile_24: :smile_24: :smile_24:
超~~~!!!! !我都冇諗住搵你..傻左丫你.....

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-3 01:15 AM 發表 查看引用來源

趙啷啷小姐..妳先由這條小街道一直行..到了中間..有個小小的垃圾箱...然後往右走..到不了兩分鐘便到^3^
請問電車心先生方唔方便,孖我睇住個門口呢~!?

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-3 01:13 AM 發表 查看引用來源

那我就不對妳說這些了...:smile_40:
妳說得對..我們是中國人:smile_34:
我係5鐘意佢地d性格者..死啦..咁講會5會比人小架...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-3 01:16 AM 發表 查看引用來源

請問電車心先生方唔方便,孖我睇住個門口呢~!?
其實我是方便的...但應該不是孖吧..又不是兩個人看門口...我一個也可以了..:smile_40:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-3 01:16 AM 發表 查看引用來源

超~~~!!!! !我都冇諗住搵你..傻左丫你.....
吊你個4吖~~!!!5月尾約咗邊個上嚟我度呀~!?傻西西~!

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-3 01:17 AM 發表 查看引用來源

我係5鐘意佢地d性格者..死啦..咁講會5會比人小架...:smile_35: :smile_35:
他們是怎樣性格的..我有興趣想知道丫:smile_40:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-3 01:17 AM 發表 查看引用來源

其實我是方便的...但應該不是孖吧..又不是兩個人看門口...我一個也可以了..:smile_40:
搵多個人不是安全些嗎~?!

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-3 01:18 AM 發表 查看引用來源

吊你個4吖~~!!!5月尾約咗邊個上嚟我度呀~!?傻西西~!
我個4 冇用好耐lu wo~~~

你5係又岩丫.....

有d咁既事????約左邊9個丫....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆