上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異黐糊

收藏  |  訂閱
748  4.7k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-18 12:43 PM 發表 查看引用來源

老野夠係一條啦:smile_30:
fing唔fing到架.....:smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-4-18 12:45 PM 發表 查看引用來源
俾 d 野你睇下
車用遙控器被反鎖在車裡了!
這時你可以用手機開鎖!怎麼做呢?若你家裡有備用的車用遙控器,趕快用手機打電話給家裡的人,然後把你的手機對準車子,這時請家裡的人對著與你通話中的電話按下車用遙 ...
阿飛.....:smile_38: cherry呀:smile_38:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-4-18 12:45 PM 發表
:smile_45: 插自己幾都仲好喇:smile_45: :smile_30:
插自己對眼都得啦

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-4-18 12:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 狗係一條架:smile_30:
唔係隻咩

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-4-18 12:42 PM 發表 查看引用來源
你就想:smile_34:
我梗係想..慾望仲好強烈忝....:smile_30:

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-4-18 12:47 PM 發表 查看引用來源
阿飛.....:smile_38: cherry呀:smile_38:
妳係 車厘

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-4-18 12:45 PM 發表 查看引用來源
俾 d 野你睇下
這時你可以用手機開鎖!怎麼做呢?若你家裡有備用的車用遙控器,趕快用手機打電話給家裡的人,然後把你的手機對準車子,這時請家裡的人對著與你通話中的電話按下車用遙 ...
:smile_30: 真係搵日試下先:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-18 12:46 PM 發表 查看引用來源

有幾難..
你不如幫下我串下我啦:smile_42:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-4-18 12:45 PM 發表
俾 d 野你睇下
我都聽講過...但未試過得唔得...

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-4-18 12:38 PM 發表 查看引用來源
係啦...都咁難架.....:smile_42:
無事無幹~~要人串你都真係好難....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆