上一頁下一頁
發新話題

咀咀某中下檔 KTV 之 更換制服誘惑

收藏  |  訂閱
744  11.2k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-20 12:54 AM 發表 查看引用來源
過左1200同我一樣要係青洲行過珠海喎
點行過去呀 ..... 仲有關過咩 ...

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-20 00:50 發表 查看引用來源

開多間咪得囉
你估係我㗎...咁大點搬

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-4-20 00:57 發表 查看引用來源

點行過去呀 ..... 仲有關過咩 ...
有呀..24小時...我好多時都係咁過:smile_44:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-20 00:55 發表 查看引用來源
各位師兄
天日再吹
886:smile_15:
早抖西西886:smile_15:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-20 01:00 AM 發表 查看引用來源
有呀..24小時...我好多時都係咁過:smile_44:
教下我丫 .... 點樣過架 ...
果晚幾想同老虎講唔到去中山要留係澳門 ... 立刻 SN 偷跳 :smile_47: :smile_04:
點 知 ~~~~ :')

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-4-20 01:05 AM 發表 查看引用來源

果晚幾想同老虎講返唔到去中山要留係澳門 ... 立刻 SN 偷跳 :smile_47: :smile_04:
高佬過拱北關揸住果張唔係普通證件
我地呢D就要收關前走, 高佬就24小時
明白未

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-4-20 01:05 發表 查看引用來源

果晚幾想同老虎講返唔到去中山要留係澳門 ... 立刻 SN 偷跳 :smile_47: :smile_04:
你要揾間廠係中山或珠海要佢幫你搞張工業區通行証..係24小時...開左成兩年:smile_44:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-20 01:13 AM 發表 查看引用來源
你要揾間廠係中山或珠海要佢幫你搞張工業區通行証..係24小時...開左成兩年:smile_44:
明白晒 .... 都係返 HK 過皇崗 再飛車返 中山   實際的

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-4-20 01:30 發表 查看引用來源

明白晒 .... 都係返 HK 過皇崗 再飛車返 中山   實際的
咁大個圈..𣎴如係澳門瞓一晚仲平:smile_45: :smile_45:

要12碼呀:') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆