上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[75]

收藏  |  訂閱
742  4.6k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-27 10:34 AM 發表 查看引用來源

成個包住就唔係口罩啦.............係金鐘罩
是但啦.....頂字先啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-27 10:35 AM 發表 查看引用來源

應該唔係c 人囖...........冰個我真你唔知喇
好多個 wor ......... 我自己都唔知冰個:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-3-27 10:36 AM 發表 查看引用來源
個個都無講,,,,,,,, 咁就等我講啦:smile_34: :smile_30:
有人認頭....緊係最好啦 唔該晒喎

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-3-27 10:33 AM 發表 查看引用來源
即係冰個....... 你講明 d 啦:smile_30:
潮聲 .. 浪聲 .. 讀書聲 .. 聲聲入耳:smile_38:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-27 10:34 AM 發表 查看引用來源

梗係....我唔係講少架
借比你唔帶..........你就屎

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-27 10:37 AM 發表 查看引用來源

飲d酒壯下膽囖.................
咁就會好大膽架:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-3-27 10:33 AM 發表 查看引用來源
奸菲型 d :smile_34:
奸菲索 d:smile_40:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-3-27 10:37 AM 發表 查看引用來源
好多個 wor ......... 我自己都唔知冰個:smile_30:
無人認...等我黎啦

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-27 10:36 AM 發表 查看引用來源

係妳成日拖住我去睇.....問我邊個索D 咋
拖你就唔去維園啦.............:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-27 10:39 AM 發表 查看引用來源

借比你唔帶..........你就屎
我公司有好多, 乜 size 都有 , 過嚟隨便揀個借比佢:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆