上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經♂♀ 異山午 (祝呀六妹生日快樂)

收藏  |  訂閱
748  4.6k

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-24 11:14 AM 發表
我都好敬架...king叔叔.......:smile_38: :smile_30:
係咪想屎...:smile_46:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 11:16 AM 發表 查看引用來源

妳超級討厭加乞人憎呀............:') :')
都幾架...下次你地俾多晒d野我食啦...:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-24 11:18 發表 查看引用來源

難為我...飲啖水都怕多左舊肉....:smile_39:
咪係囉............我地齊齊杯佢啫,:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-24 11:19 AM 發表 查看引用來源

係咪想屎...:smile_46:
晨早都有少少架...你呢:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-24 11:19 發表 查看引用來源
都幾架...下次你地俾多晒d野我食啦...:smile_30:
咁又唔好............喇,我地俾晒有多既磅數俾妳咪得囉,:smile_03:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-3-24 11:19 AM 發表 查看引用來源
超....你唔食野既.........仲好講....:smile_34:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 11:17 AM 發表

要有少少so根果隻.............好好拮架,
貢我唔剃典黎有so根wor..

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 11:18 AM 發表 查看引用來源

摺"登"............諗起就覺得搞笑
嘩....咁激
唔好整爛張"登'呀....:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-24 11:21 發表 查看引用來源

貢我唔剃典黎有so根wor..
有d刨可以剃到連so根都冇架嘛..............

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-24 11:20 AM 發表 查看引用來源

咁又唔好............喇,我地俾晒有多既磅數俾妳咪得囉,:smile_03:
我都想呀..但我驚唔得..:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆