上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  103.1k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-3-23 08:21 AM 發表 查看引用來源

多謝分享美好回憶
AEIOU.....
學英文生字點讀咩 ~~~

等樓主分享更多正野
a e i o u 架音效我諗day day都會好清楚.....
唔好要人家講出黎喇.......我怕你忍唔到呀...呵呵

引用:
原帖由 supersweet 於 23-3-2009 10:04 發表 查看引用來源

老婆係到呀....咁夜都唔瞓...係咪想打...哼~~:smile_19:
睇清楚時間啦 pm黎架:smile_45::smile_45:

樓主, 做sex shop sales好似幾正, 點解你會quit:smile_41:
仲有呢...事發當時成間shop得你1個人??

其實你講個艷遇男主角係個mix, 我唸會唔會我其中一個哥哥,
之後你講澳洲先知一定唔係佢, 但唔知點解我一路睇, 一直將我哥哥代入左個角色,
真係人都癲, 因為佢勁靚仔, 可惜佢係我brother, 一定冇可能啦....
你講ge野實在太多共通點啦, mix+靚仔+識tum人
我個心突然好confused:smile_27: :smile_19:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-23 10:11 AM 發表 查看引用來源

a e i o u 架音效我諗day day都會好清楚.....
唔好要人家講出黎喇.......我怕你忍唔到呀...呵呵
你真細心呢

你唔洗怕 :smile_44:

我估我忍到....但我隻手忍唔到....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-23 10:17 AM 發表 查看引用來源

睇清楚時間啦 pm黎架:smile_45::smile_45:
哈哈~~~下次睇清楚先得.......卡卡~~:smile_35:

引用:
原帖由 人類 於 2009-3-23 12:55 PM 發表 查看引用來源
樓主, 做sex shop sales好似幾正, 點解你會quit:smile_41:
仲有呢...事發當時成間shop得你1個人??
我講過架喇~~~係因為我間shop轉咗做批發...
so我咪唔做囉......唔想轉做walking sales嘛~~

係呀.....我間shop分兩更制....事發時候得我一個人.....
個同事都未返工接更呢~~

引用:
原帖由 人類 於 2009-3-23 01:02 PM 發表 查看引用來源
其實你講個艷遇男主角係個mix, 我唸會唔會我其中一個哥哥,
之後你講澳洲先知一定唔係佢, 但唔知點解我一路睇, 一直將我哥哥代入左個角色,
真係人都癲, 因為佢勁靚仔, 可惜佢係我brother, 一定冇可能啦....
你講ge ...
哈哈 ~~ 唔好咁喇....開心d, 人都靚d架.....

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-23 13:48 發表 查看引用來源

我講過架喇~~~係因為我間shop轉咗做批發...
so我咪唔做囉......唔想轉做walking sales嘛~~

係呀.....我間shop分兩更制....事發時候得我一個人.....
個同事都未返工接更呢~~
我今日先睇到你個topic, 未追曬咁多頁post, sor~
walking sales即係點?? 有咩分別??

我有小小興趣去做

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-23 13:52 發表 查看引用來源
哈哈 ~~ 唔好咁喇....開心d, 人都靚d架.....
thz for yr consolation~~
好羨慕你有咁ge艷遇...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆