上一頁下一頁
發新話題

【狂人日記_瘋人院@懶人館.com】徵瘋.狂.癲.懶人做老友記(七)

收藏  |  訂閱
747  6.2k

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-5 10:54 PM 發表 查看引用來源

仲洗問:smile_30: :smile_30:
叻女....

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-5 10:56 PM 發表 查看引用來源

教女有方:smile_30: :smile_30:
呢個世界最親既係阿媽...所以阿媽永遠是對的

男人冇左可以揾

錢冇左好難揾架:smile_27: 好辛苦架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-5 11:01 PM 發表 查看引用來源
男人冇左可以揾

錢冇左好難揾架:smile_27: 好辛苦架:smile_30: :smile_30:
男人你身邊大把的....
錢你仲多的啦

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-2-5 10:59 PM 發表 查看引用來源
叻女....
我會揀我當其時冇ge野:smile_30:

我有大把$$自然就大把選擇:smile_30:

男女都一樣:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-2-5 11:01 PM 發表 查看引用來源
呢個世界最親既係阿媽...所以阿媽永遠是對的
佢有時好蠢架:smile_44: :smile_30: 但呢次是對的:smile_34:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-2-5 11:03 PM 發表 查看引用來源
男人你身邊大把的....
錢你仲多的啦
係就好la:smile_47: :smile_47:

咪亂up la你:smile_45: :smile_45: 你比我呀:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-5 11:06 PM 發表 查看引用來源

佢有時好蠢架:smile_44: :smile_30: 但呢次是對的:smile_34:
蠢或醒都好...但阿媽始終係為自己好既(我相信)

引用:
原帖由 祝英台 於 2009-2-5 11:03 PM 發表 查看引用來源

我會揀我當其時冇ge野:smile_30:

我有大把$$自然就大把選擇:smile_30:

男女都一樣:smile_34: :smile_34:
因為人心難測,而錢永遠係最實際同最有保障

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-2-5 11:11 PM 發表 查看引用來源
蠢或醒都好...但阿媽始終係為自己好既(我相信)
甘我都絕對信我阿媽5會害我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆