上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣.................[21]

收藏  |  訂閱
745  5.7k

引用:
原帖由 驀然回首 於 23/1/2009 10:58 AM 發表 查看引用來源
去死咩
新年唔好講e句,,,,,:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-23 11:00 AM 發表 查看引用來源
早晨蓉兒
DADDY呀.個校長日日叫HELP,都無人彩佢呀:smile_30: :smile_30:
唔好理佢呀:smile_14: ,等佢自已攪好個心情先呀.再唔得的話.就用你的大手來XXX佢塊面:smile_27: ,比D清醒佢呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:我出去工作了,BYE BYE,各位FD FD先 :smile_43:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-23 11:01 AM 發表 查看引用來源
ching ching 早晨 , 大家早晨 , 你就好啦 , 返埋今日咋,,,,,:smile_42:
早晨,腸粉妹

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-23 11:04 AM 發表 查看引用來源
新年唔好講e句,,,,,:smile_30:
要死時..............新年都無用架

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

DADDY呀.個校長日日叫HELP,都無人彩佢呀:smile_30: :smile_30:
唔好理佢呀:smile_14: ,等佢自已攪好個心情先呀.再唔得的話.就用你的大手來XXX佢塊面:smile_27: ,比D清醒佢呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:我出 ...
工作順利啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 23/1/2009 11:35 AM 發表 查看引用來源
要死時..............新年都無用架
你又請 , 蓋住你把口先,,,,:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 23/1/2009 11:35 AM 發表 查看引用來源
工作順利啦
大家甘話 , 快D放假啦,,,,:smile_30:

TOMMY 仔 , 我要劉華呀 , 唔該,,,,:smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 22/1/2009 11:06 PM 發表 查看引用來源
清清去左邊鬼度   
你甘夜都未訓,,,,:smile_27:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-23 11:53 AM 發表 查看引用來源
TOMMY 仔 , 我要劉華呀 , 唔該,,,,:smile_38:
我要食腸粉......利利:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆