上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~169

收藏  |  訂閱
750  8.3k

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-10 10:31 AM 發表 查看引用來源

要俾錢請返黎架
挑~~:smile_45:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-2-10 10:37 AM 發表 查看引用來源

挑~~:smile_45:
你係咪想我受傷丫:')

引用:
原帖由 cyruski 於 10-2-2009 10:40 發表 查看引用來源

你係咪想我受傷丫:')

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-10 10:41 AM 發表 查看引用來源

你想咋:')  笑成咁

引用:
原帖由 cyruski 於 10-2-2009 10:53 發表 查看引用來源
你想咋:')  笑成咁
你狀態唔好就唔好落場喇..等埋我先一齊踢啦..

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

你狀態唔好就唔好落場喇..等埋我先一齊踢啦..
狀態真係不詳,成個月無接觸個足球啦

引用:
原帖由 cyruski 於 10-2-2009 11:07 發表 查看引用來源
狀態真係不詳,成個月無接觸個足球啦
尋晚我踢波時發現一個好嚴重既問題
原來我一落場就打最前的話, 因為中場比較少輸送比我.
會搞到我踢完場波都冇辨法投入倒....即係真係有波到我腳時,
我都會控甩/比人標甩/野野慢半拍之類......
但係如果我一落場係踢防中/左閘的話, 因為要防守/拍波.
會快D入局. 你地有冇呢個問題呢??
定係我唔應該再踢前呢??

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-10 11:20 AM 發表 查看引用來源

尋晚我踢波時發現一個好嚴重既問題
原來我一落場就打最前的話, 因為中場比較少輸送比我.
會搞到我踢完場波都冇辨法投入倒....即係真係有波到我腳時,
我都會控甩/比人標甩/野野慢半拍之類......
但係如果我一落 ...
我呀,唔會架喎,踢咩位同快唔快入局好似無咩分別
踢前無人輸送到,咪落返中場撞下波囉

引用:
原帖由 cyruski 於 10-2-2009 11:27 發表 查看引用來源
我呀,唔會架喎,踢咩位同快唔快入局好似無咩分別
踢前無人輸送到,咪落返中場撞下波囉
尋晚我就係覺得無輸送, 我自然咁番中場幫手撲o下囉,
但係就不停比人叫我前D前D.....
但係前日我踢中場, 攻係我本能, 守又關我事.
好似好忙咁, 好快就入倒局. 入局後再踢番前就感覺良好.

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-10 11:47 AM 發表 查看引用來源

尋晚我就係覺得無輸送, 我自然咁番中場幫手撲o下囉,
但係就不停比人叫我前D前D.....
但係前日我踢中場, 攻係我本能, 守又關我事.
好似好忙咁, 好快就入倒局. 入局後再踢番前就感覺良好.
其實我覺得打前,幫手塞下位就夠,又唔駛話嘥氣去撲既,邊樹撲到丫
又無波俾你又叫你前d,可能係你隊友既問題啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆