上一頁下一頁
發新話題

思思小茶座(徵女孩)

收藏  |  訂閱
748  5.7k

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-8 04:40 發表 查看引用來源

多謝你呀
我真的希望可以認識多點女性 or 男性朋友 ....
我身邊的朋友只得最多十個而已 ..... :smile_39:
甘又真係少左d:smile_13:

妳幾歲:smile_13:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-8 04:44 發表 查看引用來源

甘又真係少左d:smile_13:

妳幾歲:smile_13:
廿一....但我本身不太愛說話 ....

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-8 04:49 發表 查看引用來源

廿一....但我本身不太愛說話 ....
啊,但不愛說話,很難擴闊生活圈子

我本身就對住女仔都無咩野講,而家都慢慢講多d:smile_30:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-8 04:51 發表 查看引用來源

啊,但不愛說話,很難擴闊生活圈子

我本身就對住女仔都無咩野講,而家都慢慢講多d:smile_30:
是因為我是一個 "老處女"呀 ....

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-8 04:59 發表 查看引用來源

是因為我是一個 "老處女"呀 ....
才二十一歲,沒必要用上這三個字吧:smile_14:

還有我想先提一提醒妳,網上識朋友係好容易,但亦有好多立心不良的人,請不要輕易信人

:smile_40: 樓主你好

引用:
原帖由 minbauhead 於 2009-1-8 09:55 發表 查看引用來源
:smile_40: 樓主你好
HI,NICE TO MEET U

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-8 03:40 PM 發表 查看引用來源

我都徵緊女仔..不過我個post無哂影...好悶想識多d朋友..同樓主你做朋友好嗎?

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-8 03:40 PM 發表 查看引用來源

馬仔:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 minbauhead 於 2009-1-9 00:03 發表 查看引用來源

我都徵緊女仔..不過我個post無哂影...好悶想識多d朋友..同樓主你做朋友好嗎?
當然無問題LA

有時間咪黎吹下水LAW:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆