上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【151】

收藏  |  訂閱
737  5.0k

引用:
原帖由 六月二日 於 2008-12-5 11:02 PM 發表

咁我想去失憶一次:smile_13:
:smile_13: 你好煩 ar..因咩事呀 :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2008-12-5 11:02 PM 發表

返嚟喇!:smile_40:
:smile_13: 晴晴..可能行開咗 wo :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-12-5 23:07 發表 查看引用來源

:smile_13: 你好煩 ar..因咩事呀 :smile_13::smile_13:
諗返過去好失敗,讀書正係識同老師鬥氣,
人生目標又無,後侮中學唔識主動,
明明有幾個對我有好感既女仔,
後悔我無去溝佢地,朋友又無,
搞到自己咁孤獨:smile_13:

引用:
原帖由 六月二日 於 2008-12-5 11:14 PM 發表

諗返過去好失敗,讀書正係識同老師鬥氣,
人生目標又無,後侮中學唔識主動,
明明有幾個對我有好感既女仔,
後悔我無去溝佢地,朋友又無,
搞到自己咁孤獨:smile_13:
:smile_13: 咁我讀中學時侯又係咁..d 女仔主動約我去街,但我怕醜無去 ar :smile_39::smile_39: 咁而家你有無gf ar,咪重頭再認識朋友同女仔呵

引用:
原帖由 tommy1601 於 5/12/2008 10:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 哦.....咁約出嚟玩呵,有無 ar :smile_13::smile_13:
無喎!!! 您有約佢哋咩??:smile_14:
引用:
原帖由 anguschan0425 於 5/12/2008 11:02 PM 發表 查看引用來源

返嚟喇!:smile_40:
angus:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-12-5 23:19 發表 查看引用來源

:smile_13: 咁我讀中學時侯又係咁..d 女仔主動約我去街,但我怕醜無去 ar :smile_39::smile_39: 咁而家你有無gf ar,咪重頭再認識朋友同女仔呵
我只係觸到過去D唔開心既野,
最好就係無人識既國家失憶一次,
睇下有無個好心既女仔拾我返去:smile_30:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-5 11:22 PM 發表

無喎!!! 您有約佢哋咩??:smile_14:

angus:smile_38: :smile_38:
:smile_13: 我都無 ar..有佢地都唔比 la :smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 六月二日 於 2008-12-5 11:24 PM 發表

我只係觸到過去D唔開心既野,
最好就係無人識既國家失憶一次,
睇下有無個好心既女仔拾我返去:smile_30:
:smile_13: 咁去南北極或者可以失憶一次 la..我諗去d咁少人國家無 lu.....女仔 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-12-5 23:28 發表 查看引用來源

:smile_13: 咁去南北極或者可以失憶一次 la..我諗去d咁少人國家無 lu.....女仔 :smile_30::smile_30:
比隻北極熊捉去拜堂都似:smile_30:
桌上食物係我:smile_44:

引用:
原帖由 六月二日 於 2008-12-5 11:32 PM 發表

比隻北極熊捉去拜堂都似:smile_30:
桌上食物係我:smile_44:
:smile_13: 隻北極熊食咗你 :smile_41: 你怕佢 ar :smile_30::smile_30: Bye la 龍仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆