上一頁下一頁
發新話題

鍾意咁咪咁, 我係Amy (失身紀念日:9月30日)

收藏  |  訂閱
622  68.1k

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 03:44 AM 發表 查看引用來源
我都係like 呢張多d,同之前條仔開房影

:smile_47: 同條仔爆房都著到成套咁正 , 睇黎 amy 妳都幾 pro 喎!!

basic needs for both gendar

:smile_39: 我不得不承認男人係獸性既動物黎 , 我都係入黎睇到 d 相就即刻 copy 左佢落黎先 ~ 所以我認同妳話男人一講到性"信唔過"呢點....

但之後我再追番妳既日記 ,唔認同既係若果妳冇去引個阿 sir 入房重除埋條底渣佢碌野既 , 咁佢會唔會扑妳先呢?? 我覺得呢個係妳問題多 d 喎....調轉咁講..若果當時妳個阿 sir 好似陳 x 希/ 吳 x 祖咁靚仔重送哂手鍊頸鍊俾妳叫妳做佢條女既...我相信調轉妳會立即擘哂脾咁叫佢插入去囉:smile_44:

我唔係刻意去同妳唱反調 ,只係睇完妳既日記後有感而發o者 , 我自己都響 club 度見盡好多開頭話比幾多幾多$$都唔肯去扑野既...最後咪又係"點金化木"..人就係咁架喇 , 只係到唔到佢個"位"既者...

p.s.唔通妳同之前 ex 含完...有日行街撞到妳拖住而家呢個...佢又諗:[條女以前日日幫我含至同妳打茄輪咋]...妳覺得咁係冇問題 ??:smile_39:

你有無睇過我早時候個POST呀! 未bit所有男人都係咁樣, 係西都隊, 個晚如果唔係我夠定力,
吊能左, 而家可能NUT唔到身,
歷史也要改寫.鞋! 到而家我都無後侮過

so exciting

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 02:31 發表 查看引用來源
唔係講笑,不過每條仔都話我好吊,可能人細粒,個個都話窄。不過,可能係咁好快就爆,女上男下的話個個都頂唔到好耐。:smile_39:
洞ge feel 真係好大影響~~~~
快ge 真係十分鐘都頂唔到~~~~

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 02:11 AM 發表 查看引用來源
大家唔洗咁多幻想,真係無咩胸。

真係奇?:smile_14: 呢張咁平!

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 03:23 AM 發表 查看引用來源
盡夾都有少少野睇

呢張又咁豐滿?:smile_13:

要睇就唔好懷疑啦..:smile_39:

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-2 03:44 AM 發表 查看引用來源
我都係like 呢張多d,同之前條仔開房影

呢張好大波呀!:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆