上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手....... ─【42】

收藏  |  訂閱
737  5.3k

引用:
原帖由 ching788 於 2008-9-22 09:19 AM 發表 查看引用來源

係追瘦老板......唔你話你,
最多甘啦, 肥有肥追, 瘦有瘦追,
邊個有實力, 邊個大份D
唔使啦..................我留番啲.......................每日食啲................大概一個月都食到嘅

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-22 09:23 AM 發表
有呀.....................不過見唔到面 真可惜 幾好味呀.........................牝牛火燒巴.............正
好似好補咁wor..

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-22 09:27 AM 發表 查看引用來源

好似好補咁wor..
係好好味................逐條肉撕落來食

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-22 09:24 AM 發表 查看引用來源
我唔走.....................慢慢食
你又想呀.................食你
快D比手信

引用:
原帖由 ching788 於 2008-9-22 09:30 AM 發表 查看引用來源

你又想呀.................食你
快D比手信
都話有囉..................... 真好味.................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-22 09:24 AM 發表
有架.......................我食緊
甘..我有無份先 :smile_41: :smile_45:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-22 09:29 AM 發表
係好好味................逐條肉撕落來食
......

令我想起聖餐事件...:smile_19:...

引用:
原帖由 16號愛人 於 2008-9-22 09:34 AM 發表 查看引用來源

甘..我有無份先 :smile_41: :smile_45:
有架.................其實聽我講下都好味架

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-22 09:35 AM 發表 查看引用來源

......

令我想起聖餐事件...:smile_19:...
聖餐無肉食架..................淨係話這是我的身體....................這是我的血.................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-22 09:36 發表 查看引用來源
有架.................其實聽我講下都好味架
搵我呀........... :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆