上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 07:40 PM 發表

肯定唔係啦,
我地係被其他mami捉入去架!邊有經其他人姐?
我同小黑都冇多比tips...
仲有呀, 收回佣係個介紹人收架嘛!點會比條女姐?

算把啦...
真係有架, 我total比了600, 我係係大倉都簡架, 不過我真係費時煩, 因為我之前住過滙華, 又去過大倉簡囡, d mami 同我講過真係要比回佣架, 所以自哪次之後, 我都係坐四輪仔去, 費時煩, 其實好運, 君悅哪邊仲有好多倉架, 我多數都係自己去巡架, 不過有d mami真係好煩, 玩禁固!!!!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 07:48 PM 發表
緊係搵個鍾意食雪條 ga la:smile_38:
side 料
我再番去第二轉已經唔見左啦, c兄你係邊個呀, 你條囡點既樣架, 等我blacklist 佢先!!!!!!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:49 PM 發表

真係有架, 我total比了600, 我係係大倉都簡架, 不過我真係費時煩, 因為我之前住過滙華, 又去過大倉簡囡, d mami 同我講過真係要比回佣架, 所以自哪次之後, 我都係坐四輪仔去, 費時煩, 其實好運, 君悅哪邊仲 ...
師兄,
倉女玩上隱喎...
下次我又想再玩倉女呀...幾時介紹一下去d 靚倉揀靚女?

我都返來啦... 打聲招呼先

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 07:53 PM 發表

師兄,
今次我玩倉女玩上隱喎...
下次我又想再玩倉女呀...幾時帶我去d 靚倉揀靚女?
好呀, 不過倉囡真係冇保證個喎, 我試過有d真係個mami叫條囡放客飛機, 因為太多客唔夠囡囡!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:52 PM 發表

我再番去第二轉已經唔見左啦, c兄你係邊個呀, 你條囡點既樣架, 等我blacklist 佢先!!!!!!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:
我灰色橫間shirt,條囡紅白橫間 one peice shirt... , 記得嗎?
indeed, i'm not sure who you're also. Sorry
你條囡點款ga, 我或者會記得 :smile_30:

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-15 07:58 PM 發表
我都返來啦... 打聲招呼先
hello, 咁晏架, 尋日食唔飽, 靜靜雞去左旺角偷食呀!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 07:59 PM 發表

我灰色橫間shirt,條囡紅白橫間 one peice shirt... , 記得嗎?
indeed, i'm not sure who you're also. Sorry
你條囡點款ga, 我或者會記得 :smile_30:
我係着藍色t-shire, 藍牛仔褲, 條囡係白色裙, 黑色底衫個件, 我都係冇印象, 係k房你坐係邊度玩架!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:01 PM 發表

hello, 咁晏架, 尋日食唔飽, 靜靜雞去左旺角偷食呀!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
食就係食, 只係行下街, 食下野....

尋日, 食飽晒啦

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 07:58 PM 發表

好呀, 不過倉囡真係冇保證個喎, 我試過有d真係個mami叫條囡放客飛機, 因為太多客唔夠囡囡!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:
我今次都好彩, 個囡囡都好聽話....
開頭我無俾小費佢, 試下佢會唔會問我拿... 但結果佢無問(真係又聽話, 又有家教), 咁咪俾小費佢囉....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆