上一頁下一頁
發新話題

7/6(Sat)喪劈b-day party@大利

收藏  |  訂閱
571  7.4k

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 01:02 PM 發表
好投其佈置之ma....我係負責買左架咋...我咩都吾識架....希望今晚吾好下雨, 吾係我就狼狽囉~~~~
落乳都無問題架bor..你係間bar入面玩咋ma又吾係露天..:smile_38:
不過等lift上去個陣就呢hea少少..早d去囉:smile_38:

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 01:03 PM 發表

香吻吾會係我比, 會有另一位會比架喇....haaaaaaaa
我話叫米高咀人咋ma....傳說中既5虎...:smile_40:

出去mongkok先...返黎再講~~~~

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 01:02 PM 發表
好投其佈置之ma....我係負責買左架咋...我咩都吾識架....希望今晚吾好下雨, 吾係我就狼狽囉~~~~
d天氣好唔穩定:smile_38:

要幫手出聲woo:smile_38:

引用:
原帖由 肥牛b 於 2008-6-7 01:05 PM 發表

我話叫米高咀人咋ma....傳說中既5虎...:smile_40:
你...係咪想要jei:smile_47:

引用:
原帖由 肥牛b 於 7/6/2008 01:04 PM 發表

落乳都無問題架bor..你係間bar入面玩咋ma又吾係露天..:smile_38:
不過等lift上去個陣就呢hea少少..早d去囉:smile_38:
我生得細粒又肥又遲鈍, 如果下雨, 我law住個生日cake去搭小巴, 會好"論盡":')

引用:
原帖由 michael86 於 2008-6-7 01:07 PM 發表

你...係咪想要jei:smile_47:
係呀

引用:
原帖由 kipig 於 2008-6-7 01:08 PM 發表

我生得細粒又肥又遲鈍, 如果下雨, 我law住個生日cake去搭小巴, 會好"論盡":')
搵米高同你一齊去囉....:smile_38:
抱住你上去..場面真係非常溫馨呀:smile_40:

引用:
原帖由 肥牛b 於 2008-6-7 01:08 PM 發表

係呀
最衰今晚去唔到你個場 :smile_44:

引用:
原帖由 肥牛b 於 2008-6-7 01:09 PM 發表

搵米高同你一齊去囉....:smile_38:
抱住你上去..場面真係非常溫馨呀:smile_40:
簡直係每個女人既夢想:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆