上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

踩下場先,等你咁幸福吖嗱

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-5-29 11:26 AM 發表 踩下場先,等你咁幸福吖嗱
佢簡直甜到漏喇,
晚晚有高潮。

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 11:22 AM 發表
無架 !
咁又係,有房你仲唔隨時行刑咩

Update 29 May 2008

琴晚老板一早叫我,夜晚同佢去見客(其實係落CLUB),老板叫到唔去唔得啦,其實我個身都痕痕地,上個禮拜五到依家無蒲過啦……於是我同GF講今晚有約唔陪佢……

8點幾,同老板先落BAR吹下水,飲下野先……飲到10點幾,轉場落CLUB……落到CLUB等左成個鐘先至有房……一入到房老板就揀女女,佢揀下揀下……揀左8件,跟住我話 : 你癲左線呀,兩條友坐8 ? 凈係坐女都4000 ?

飲到點幾,老板話要出街,我果陣飲到HIGH HIGH地,是但啦去就去啦……於是我就求其揀左件身材都幾高窕既去維記開房……上到房女女都幾醒目,全程自動波,唔駛我煩,又幫我吹,又乃我NIPPLE,又搞我C……我當然梗係又楂又撩又69……男上女下,女上男下,則身,DOGGIE……最後兩個鐘兩Q完事……但係果D感覺有D唔同,同女女果D係性交,同GFD先至係做愛……溫馨 DSWEET D……

今朝返工,鬼禁大雨,淋到我同GF兩個落湯雞感,GF直頭濕到BRA BRA都現晒型,於是我係櫃桶果度搵左套CX(國泰) T-SHIRT同外套,叫左GF去廁所換衫,費事佢UP住病親就唔好啦......佢換完出黎細細聲話比我聽,佢連BRA BRAUN UN 都除埋……e ! 咪即係真空……

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 01:57 PM 發表

琴晚老板一早叫我,夜晚同佢去見客(其實係落CLUB),老板叫到唔去唔得啦,其實我個身都痕痕地,上個禮拜五到依家無蒲過啦……於是我同GF講今晚有約唔陪佢……

8點幾,同老板先落BAR吹下水, ...
咁過引~

各位,

唔好問我,點解有左GF都仍然落CLUB蒲 !
其實我呢個習慣,好難一朝一夕即刻改到......但我希望我為左佢,可以慢慢改變啦 !
因為我依家知道我個心向左邊度......

SAM 字

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 01:57 PM 發表

你老細都幾大食喎 8 件咁多:smile_27: Gf 真空咁咪會凍親妹妹:smile_47:咁你咪要插支探熱針入去量體溫

引用:

遲啲結咗婚叫『交配』

聽到你 gf 話真空嗰一刻,又晌 office
心跳有冇加速呢:smile_47: :smile_30:

無喎 ! 係細佬醒左 ! :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-29 14:19 發表

遲啲結咗婚叫『交配』

聽到你 gf 話真空嗰一刻,又晌 office
心跳有冇加速呢:smile_47: :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 02:25 PM 發表
無喎 ! 係細佬醒左 ! :smile_30:
你今朝話拎件 CX 既衫我都估係咪國泰
唔會咁激拎套空姐制服佢換咁猖狂呀嘛 :smile_47:
又估會唔會係 CX CREATION

聽到佢真空比著係我即時去後樓梯驗明正身先啦:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆