上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-21 04:33 PM 發表
打8號呀?
明早99%:smile_44:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-8-21 04:35 PM 發表

希望係!!:smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-20 11:33 PM 發表

認得你個網名...但太少見所以唔記得係邊個.....快D報上名來好喎!

果日放心玩冇問題
.....
到時話你知:smile_34: :smile_34: :smile_34:
(貼士:我住麗景花園)

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-8-21 07:31 PM 發表

到時話你知:smile_34: :smile_34: :smile_34:
(貼士:我住麗景花園)
咁我知邊個喇...呵呵..到時隊爆你:smile_03:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-8-21 04:35 PM 發表

係咪真嫁..gin台長.........係就爽咯

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-5 11:32 PM 發表
之前實在玩太密喇.....決心休息一個月.....冇出去蒲既日子..都冇想像中咁悶....俾自己休養下....叉足電先...

下星期正式全面復出....今次有我地既天字堆重要成員"RAYMOND"同埋第一代蒲俠派對成員"七仔" 既生日... ...
阿天~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 小胡子 於 2008-8-21 23:28 發表
佢.......雲遊四海去左尋找他鄉的小雞

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-21 11:37 PM 發表

佢.......雲遊四海去左尋找他鄉的小雞   
我今晚都好想衝上去..但又驚個風打唔正上班時間..所以都係留守屋企先

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-21 11:43 PM 發表

我今晚都好想衝上去..但又驚個風打唔正上班時間..所以都係留守屋企先
又on 9 一次...我肯定唔去鋤2:smile_42:

引用:
原帖由 小胡子 於 2008-8-21 11:28 PM 發表
嗨~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆