上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

我想問有無office姐姐既精華區呀~
我想一次過睇哂office姐姐既分享呀~~

幫你推一下唔回唔得,,,次次都咁正,...你個簽名

引用:
原帖由 ddickyyy 於 2008-2-5 03:33 發表
我想問有無office姐姐既精華區呀~
我想一次過睇哂office姐姐既分享呀~~
之前我d post仲可以去搜索度搵到
不過可能引版需要定期清走舊post
所以已經冇lu~
不過都多謝你支持~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-5 03:36 AM 發表

之前我d post仲可以去搜索度搵到
不過可能引版需要定期清走舊post
所以已經冇lu~
不過都多謝你支持~
:smile_39::smile_39::smile_39:妳真係正到爆

引用:
原帖由 GONO_jackson 於 2008-2-5 03:48 發表

:smile_39::smile_39::smile_39:妳真係正到爆
:smile_30: :smile_30: ~
你隻圓頭狗狗都正到爆!
爆得勁過我!!:smile_30: :smile_30: ~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-5 03:49 AM 發表

:smile_30: :smile_30: ~
你隻圓頭狗狗都正到爆!
爆得勁過我!!:smile_30: :smile_30: ~
ok la  隻狗唔係我既

見到妳個艷唇

真係想鍚個芒:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 GONO_jackson 於 2008-2-5 03:55 發表

ok la  隻狗唔係我既

見到妳個艷唇

真係想鍚個芒:smile_39::smile_39:
:smile_30: ~
你個咀錫落黎我張相度,起碼錫晒我上半身...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-5 04:00 AM 發表

:smile_30: ~
你個咀錫落黎我張相度,起碼錫晒我上半身...
:smile_39::smile_39:臨訓先見到妳

谷注谷注.........:smile_27::smile_27:

妳bf真係幸福

GOOD! I LOVE YOU

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-2-4 12:37 PM 發表

oic.....日頭上黎, 夜晚上黎...
講樣野妳知...我一直都認住妳係有老公, 即係人妻啦....
所以我覺得奇怪點解妳講d 野好似會有時正經, 有時又會寸下人...
hahaha....妳邊到返工架?
喔!!
我還未結婚的呀,我講野是隨心而發的,所以有時會寸吓人呢!!
我是在灣仔區返工的!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆