上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-19 10:03 PM 發表

你幾號會係in.我可能會叫0的朋友黎.紅勇
22 24 :smile_38:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-12-19 10:38 PM 發表

:'):')連睬我都費事:smile_45:
呢度有人監測緊我o既一舉一動 :smile_44:  :smile_43:

引用:
原帖由 Y希 於 2007-12-19 11:48 PM 發表

26號有無Party...:smile_39:
22號去台灣.....

聖誕Party都無得去呀....靠 :smile_42:
講西咩~ 上次放我咁大隻飛機!! :smile_30:

MORNING PUSH

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-20 07:37 AM 發表

講西咩~ 上次放我咁大隻飛機!! :smile_30:
真係唔好意思..:smile_39:
`同外母食飯呀... 真係閃唔到:smile_42:

下次請食飯補返..唔好嬲喇  ..紅紅 :smile_40:

無晒人,我又推一推先.

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 09:01 PM 發表
無晒人,我又推一推先.
今日比你早過我...

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-20 09:49 PM 發表

今日比你早過我...
哈哈,你以為我次次都遲過你咩.....
點呀.呢個星期會唔會上去玩呀...??:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-12-20 09:55 PM 發表

哈哈,你以為我次次都遲過你咩.....
點呀.呢個星期會唔會上去玩呀...??:smile_30: :smile_30:
應該......唔知呀.放工同四眼妹食飯
你又唔去.無甘好玩.

引用:
原帖由 bee141 於 2007-12-20 09:57 PM 發表

應該......唔知呀.放工同四眼妹食飯
你又唔去.無甘好玩.
小九你啦,次次我去到,你都唔係同我玩架啦.....
上次又有波餅食.....
我!?乜能都無呀...:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆