上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.0k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-5 03:13 AM 發表

佢會樂意請我架。:122:
一定啦..

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-5 03:14 AM 發表

聽日先pm你,仲有3條飛未對現,好難計數...:036:
ok,咁你好訓啦,唔係一陣隻手又痕:046:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-5 03:13 發表

佢會樂意請我架。:122:
我最尾都補左槍阿仔大,輸番半格出去...

阿波 嬲死你丫:029: 又唔提我唔好買AIK蘇納:029: :029: 嗚嗚嗚

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-5 03:16 AM 發表

我最尾都補左槍阿仔大,輸番半格出去...
邊個仔

引用:
原帖由 昭少 於 2008-8-5 03:17 AM 發表
阿波 嬲死你丫:029: 又唔提我唔好買AIK蘇納:029: :029: 嗚嗚嗚
你見我出這#1就知今晚D波不易.....你爬下文..

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-5 03:17 發表

邊個仔
阿利辛特丫,我都補平半大盤搏阿利辛特入到波食多條飛,真係唔開都係輸半格,鎖緊利潤嘛 :036:

引用:
原帖由 昭少 於 2008-8-5 03:17 發表
呢d野邊有得提嫁,又唔係嬴梗,一陣叫你唔好買開出左你仲嬲.....:071:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-5 03:22 AM 發表

阿利辛特丫,我都補平半大盤搏阿利辛特入到波食多條,真係唔開都係輸半格,鎖緊利潤嘛 :036:
入得我都叫左你入啦,我最後同阿波講呢場都係兩隻雞蛋收工。走地死晒:071:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-5 03:25 發表

入得我都叫左你入啦,我最後同阿波講呢場都係兩隻雞蛋收工。走地死晒:071:
唔關事,你補果時我冇補,我死忍到平半先補...:071:

但我衰在希仔果場我最早冇入到大,賺少左...:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆