上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.2k

引用:
原帖由 LWK@@ 於 2007-9-16 01:28 PM 發表

馬會壯下馬迷個膽 唔係 應該講係騎練

星期三殺佢一個 "片甲不留" :devil:

:085: :085: :085:
哈哈~有趣,有趣:096: 根本就係同一班人搵緊食:071:
不過呢次咁熱......星期3就難講:025:

引用:
原帖由 LWK@@ 於 2007-9-15 11:50 AM 發表
香港兄 有條單t點睇

第8場 1+7+9
長勝福將 呂 , 名店之星 徐 <= 師徒
長勝福將 , 喜富龍 <= 勝操足
名店之星 徐 <=巫師系 , 喜富龍(巫師)
BROTHER 你點睇呢個師徒關係呢?
琴日的確係開左一條超冷Q 0既...... :036:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-9-16 05:32 PM 發表

BROTHER 你點睇呢個師徒關係呢?
琴日的確係開左一條超冷Q 0既...... :036:
比你地講一講真係點醒左:027:

呂-東~~同場都好值得留意:041: :097:

9月19日留意馬:098:
吾好意思,呢排好忙,有時間會解一解:027:
大告好有去馬手影:122:

1場  
4百笑

3場  
5奇寵:131:
隻馬狀態好開就好,馬廐呢排博殺,呢個路程上命率高

7場  1q返:131:
7百利旺
上季一出即食,仲要難度極高,以"神仙"嚟講好小有,加上呢個假期一早開操吾怕狀態不足:131: :131:

6歲歲歡騰

出住咁多先...........

每次一【 :084: 】10月1日形勢似暖還寒:122:

1場 【9幸運勝】上場加左一分,不過呢次只係馬廐參賽次選,博人吾信?
      【 6國家富強 】小心佢回馬槍,隻馬仲係FIT,仲要換韋達,吾知呢場定12號返谷草先出擊.....:122: 好熱,睇嚟"蕉"得:030: :096:

5場 【11自然旺】隻馬9月頭先轉廐,咁快出賽,睇嚟信心十足,仲要有人擔票 w,p

6場 【4常歡笑  Q膽
能力已證明,初出特佳,只要吾係大熱門相信問題不大:041:

9場 【6天仲之寶   博佢有位置:044: :071:  個人心水,吾好跟:096:
步速方面有【5紙醉金迷】加【4再領風騷吾會慢得去邊:023: {望係咁望}:096:
【10零用錢今場中以佢最有上升潛力【3】只係怕佢未熱身負重磅【8開心磅輕有利只怕鞍上人【7綠色駿威操練解釋請睇"博士權威報",排一檔會吾會令佢無位出?【2步步穩】跑法彈性,可放可留最怕慢步速前領馬掃哂,輕磅馬叫有得追吓:032:
估計前4名:10零用錢,3,4再領風騷,6天仲之寶加返隻7:025:

待續............:098:

停賽:044: :096:
王志偉 (27/09~07/10)
柏寶 (24/09~14/10
)
韋達 (2/10~14/10)

薛凱文 (2/10~14/10
)
冼毅力 (2/10~21/10)

延遲停賽
杜鵬志(17/10~21/10)
黎海榮(17/10~21/10)

易廐初出

場次        馬號      
511自然旺
88喜皇寶

同主

場次     馬號
7 11 安翹 E285 王忠秣
10 1 安畋 H303
3 1 更奇妙 D162 林大輝
4 10 好奇妙 G141
2 4 有聲氣 E140 蘇啟聲
6 1 好聲氣 G116
8 3 步步勇 C348 李福鋆醫生及夫人
9 2 步步穩 G108
2 5 太陽威力 E047 許亮華
3 4 太陽活力 C198
7 9 西北三雄 D293 葛鑑賠
10 5 風陵渡 G313

董事

場次      馬號
2 7 皇河 E151 夏佳理
5 4 喜定來  H264 洪承禧  
5 7 大師 H241 許仕仁與唐英年
5 13 真功夫 E094 陳祖澤
6 14 開心假日 E169 鄭維志(合夥人)
8 1 燦惑 C228 許世勳
8 12 鄉村樂韻 D035 鄭明訓
10 10 再來旺財 H076 郭志桁

跑左1個月馬你應該睇到好多好野,咁你既目標馬都係時候要更新啦!!:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-10-5 10:31 AM 發表
跑左1個月馬你應該睇到好多好野,咁你既目標馬都係時候要更新啦!!:041:  
當然啦~~不過呢排忙係公司又吾得上嚟.....今日成11點半先放人走..................:030: :028:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-6 02:04 AM 發表

當然啦~~不過呢排忙係公司又吾得上嚟.....今日成11點半先放人走..................:030: :028:
哈....都係做野緊要,有時間記得放料啦....:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-10-6 09:06 AM 發表

哈....都係做野緊要,有時間記得放料啦....:097:  
放心................有好野一定吾會收埋食:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆