上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 anfernee666yang 於 2006-9-21 12:30 AM 發表
"西哥" , 我好想知現在"利記" 澳門做緊 讓1球 0.7 , 點睇 , 落飛落得好勁 , 有機會  , 好驚利記真是贏 , 請指點迷津
讓球半就一定唔會做,巴打係咪想講一球,球半?落飛落得勁係因為仲有小小水位,如果仲頂得到應該唔會轉盤住,而家都仲早,做大事一定要定,唔駛咁驚!:005:

引用:
原帖由 davdav 於 2006-9-21 12:34 AM 發表
西野兄,我睇     BETFAIR         主嚇和
如果3 樣都上升, 即系點睇..........
會不會看錯,應該不可能出現這種情況!:005:

引用:
原帖由 KennyKenny28 於 2006-9-21 12:34 AM 發表
請問...
場利記對紐卡素...
假設...利記主勝有大戶落飛...咁即係咩意思...?
相反...如果紐記客勝有戶落飛...又即係咩意思...?
其實係唔係邊個有大戶落飛就跟邊個...???
請指點小弟~thx!!!!!

有大户落飛只係有大量資金投注落去隊波度,加上大户落飛並不一定會贏,要分開睇,另外大户落飛唔係一定要跟,要睇下係咩情況之下,假設場波個盤已經冇水位都不斷落,呢D係假飛,再假設一個冷盤係咁落飛又唔一定代表出擊,所以要識去判斷,仲要睇下邊一類大户,所以要好小心先得!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 12:32 AM 發表

有邊度唔明?講出來,小弟會幫你!:005:
我都去到個網頁唔知應該看那一項:009:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 12:48 AM 發表

有大户落飛只係有大量資金投注落去隊波度,戊鶞i個盤已經冇水位都不斷落,呢D係假飛,再假設一個冷盤係咁落飛又唔一定代表出擊,所以要識去判斷,仲要睇下邊一類大户,所以要好小心先得!:005:
咁請問...有冇水位又點睇lei...?
十萬個thx!!!

引用:
原帖由 kennymic 於 2006-9-21 12:44 AM 發表
想請問西野兄,可否open班授徒?
我想我們在這裡會太多問題,會令西野兄太煩擾
開班授徒就真係誇張左喇,小弟都係學習中,如果巴打有問題不防拿出來,小弟知道一定會教巴打,一起研究!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 12:41 AM 發表

是,因為場波是紐卡素呢隊搵食波,呢隊波唔到最後開波前就唔會睇到佢地大户落飛,至於你說外國盤口睇唔睇到,如果早一點發現應該不難,但係有好多透明度既飛巴打們應該未必睇得到!:005:
咁其實我們行外人是否應該放棄不買紐卡素(這類搵食波)比較好呢??

西野兄,

你大概會幾點提供今晚 " 英超 " 的推介,因為我就快要去訓啦,真係唔想錯個呢個翻身的機會啊!

另外、因為我係第一次來這裡,所以不知道你是否會教怎樣買你推介的那場波?

十分謝謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆