上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.5k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 12:00 AM 發表 查看引用來源

你試下我既遭遇,可能你會殺左佢殺埋自己bb
無個人背後都有故事,點處理就靠自己個人格!

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-25 11:55 PM 發表 查看引用來源

如果你無左alex會唔會好?
我無左佢,唔會好囉
首先。。心態好重要。。你既承諾應該對你老公同個b。。而出面既。。只能當甜言蜜語。。5好帶太大寄望。。做到就錦上添花。。做5到就結案陳詞。。乜事都冇百份百既諾言。。只有當時做到幾多。。過後抽算。。數番出黎重有幾意義??只會令到自己死左係個盲點位。。何不放鬆啲。。向前望遠啲。。世界可能重靚重開心。。無謂糾纏落去啦。。大家都可變陌路人。。你最易做。。就係封閉佢。。佢留乜你都睇5到。。成件事係你一個放5下。。好好正視下自己問題。。如得我一個講你有問題。。可能我5熟悉你。。但。。我唸呢度都5少人認為你都。。自己唸啦。。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 12:00 AM 發表 查看引用來源

你試下我既遭遇,可能你會殺左佢殺埋自己bb
係時間覆診呀。。病向淺中醫。。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-25 11:50 PM 發表 查看引用來源

我依傢叫你唔好再上黎呀,講左幾年啦,一齊緊你唔公開仲上黎flirt女我都忍你,到分開之前,你應承我唔會再上黎同我係最後一個女人,你有邊樣野有對現過?你係咪男人黎,講得出做唔到。你今次仲想點樣帶我遊花園點樣兜? ...
妳而家憑咩叫我唔好上黎呀,妳講10年都唔會變架啦.
妳都識講分開前嘛,我點Q知妳原來同我同時,又會有同其他SP見面,又上床遮.
而且妳又有新情人,仲講乜Q最後女人呀,妳忙完先好無?
最後,唔係講妳係我最後女人,係點樣成為我最好最緊要既女人,當然就唔會有我同時有其他人啦,係嘛?
係呀,無妳講果種兌現架啦,無架啦,而且妳上次都講我屈妳囉,即我講大話架嘛,我講大話架,收到未呀?:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-25 11:52 PM 發表 查看引用來源

Pm你唔覆你又話無make過呢個deal, 其他pm又話自己做緊(但你都係無覆,我唔知你做左d乜),咁你講晒啦
咪講左唔覆妳PM囉,乜妳咁文塞架.
而且,deal咩遮,妳自己有新情人,我又有,我仲同妳deal乜鬼,妳有妳既開心,我有我既忙碌咪得囉.
覆妳,一陣妳又講收到我PM,一陣又點點點,呢招用太多會悶架好無?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-25 11:53 PM 發表 查看引用來源

放左學有無去爆房呀x街!
去左食飯啊,去左食牛腩飯,妳呢?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-25 11:57 PM 發表 查看引用來源

你收皮啦,操完又係搵d就晒角度,扮fit既相去呃女
無啦,而家唔使搵喇.
佢講OK喎,所以我先增脂之嘛.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 08:34 AM 發表 查看引用來源

去左食飯啊,去左食牛腩飯,妳呢?
食藥。。。4個鐘一次。。5停得
😂😂

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 12:05 AM 發表 查看引用來源
點解一個賤男可以玩女人,屋企有老婆有家庭有事業,咁L幸福,點解做咁多衰野既人可以咁幸運。俾佢hurt過既人,其實你有無一刻後悔,內疚,心痛?依傢既你,係咪同佢風流快活緊...已經將我拋豬腦後?你話你會為女兒初一十五食齋...但其實你做少d衰野,都可以幫女兒祈福架,因為我真係為你跌得...好痛好痛 ...
我同妳講,妳講我咩都好,都唔好講屋企人,妳而家食左屎呀?有咩燒都唔好燒個女啦下嘛.我有無講妳個女呀?
妳點痛先??妳講,我對妳最好時,妳係唔係同第2個男人上床呀.
分開左,妳又係唔係已經有新情人呀.
我唔放閃,係妳講頂唔順,問我可唔可以唔好放,仲叫我應承妳,如果我之前應承左,妳又使咩Q去PM我叫我應承妳呀?
我係讓緊妳,唔係怕撚左妳啊,妳知唔知呀?妳分清楚D好無?
仲有,妳PM既態度同妳網上一致D唔該.
妳口口聲聲講唔想我呃網上既女人,而家係妳用呢個籍口,沒完沒了去嘈喳.
講真,妳成功左架啦,佢講佢會為妳報仇.佢講只會有佢飛我,我問無情情點飛呢?
佢講佢會對我好好,會珍惜我,但如果我唔珍惜佢,又或傷害佢,我就唔值得佢留係我身邊,佢就會走,點都留唔住喎,就算搵都唔會理我.
而且佢睇完妳寫既野,叫我唔好做同一樣既野喎,佢講當我每次見佢都好似初初見初初識既feel就OK.
佢仲問點解識咁耐,佢都只係得條手巾仔喎,我咪答:咁次次好似初初見既feel,係咁上下啦,未夠熟嘛.

我同妳講,點嘈都唔好嘈屋企人,呢樣係最要不得.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-26 12:43 AM 發表 查看引用來源

Seriously we’ve been through this and we were good
羨慕你地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆