上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.4k

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:12 PM 發表 查看引用來源

少食,唔係無得食。
唔係想食就食,一星期一至兩次only。
隨著佢年紀越來越大,性慾越來越下降。
似乎佢過40咁喎

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:10 PM 發表 查看引用來源

睇佢點keep,唔keep,30都已經會
有無咁恐怖呀,30歲就咁樣咁誇張?!?? 
我未見過3x歲就咁喎....我以為50以上先至會咁。
如果有愛包一包,我都仲接受到,但純性,就好難頂!

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:12 PM 發表 查看引用來源

所以感情係一件好煩既事,但又可以令你好開心,加上有性有愛先係最開心既
唔好用性作為出發點去識人/被人識,咁就會好好多

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:18 PM 發表 查看引用來源

30歲真係唔會咁,我可以話你知,除非係肥仔

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:16 PM 發表 查看引用來源

每樣野都咁深思熟慮就唔係妳啦…
就係咁樣妳先夠獨一無二
你好considerate

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:17 PM 發表 查看引用來源

你地兩個都比較大?通常男人會隨住年紀越大,性慾就細,但女人就相反
佢大過我好多,八十後

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:19 PM 發表 查看引用來源

唔好用性作為出發點去識人/被人識,咁就會好好多
但係呢個地方大部份人都係咁,同埋就算係出面識,每個人心入面都總有理由去識對方,只不過個理由係真心定假意既姐

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:17 PM 發表 查看引用來源

似乎佢過40咁喎
當然未,佢3x,仲keep得好好

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:18 PM 發表 查看引用來源

幾差既人都有值得人欣賞既地方, 重點係妳接受唔到對方缺點時, 就乜都唔洗諗

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:21 PM 發表 查看引用來源

佢大過我好多,八十後
我咪一樣係八十後既大叔,我都無賤肉横飛既情況出現

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆