上一頁下一頁
發新話題

集郵性女 p.85 世外桃園(中) / YanNessIsMe p.86 我曾用心…… 妳

收藏  |  訂閱
1.4k  84.2k

支持支持!正~文~

噢!入晒

大家掛住食花生,點解冇人讚下影呢張相嘅人:smile_o04:

大家已經忘記晒一步禪空係專業嘅色情攝影師....:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-5-10 12:03 AM 發表 查看引用來源
大家掛住食花生,點解冇人讚下影呢張相嘅人:smile_o04:

大家已經忘記晒一步禪空係專業嘅色情攝影師....:smile_o03::smile_o03:
你又話今晚寫埋最後一章?
説好的文呢?

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-10 12:12 AM 發表 查看引用來源

你又話今晚寫埋最後一章?
説好的文呢?

岩岩沖完涼....依家開始寫....

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-30 10:32 AM 發表 查看引用來源

你欽敬我的經驗定係文筆多D?
欽敬你經驗,

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-5-10 12:03 AM 發表 查看引用來源

你影既?:smile_o10:

引用:

專業色情攝影師?一個幾有趣嘅行業,咁幫d囡囡影裸照時會唔會鳩硬咁呢?呢輪睇電視劇話做攝影已淪落為夕陽行業,咁其實仲搵唔搵到吃?禪師其實係做私影或幫組織去影呢?因為我見1x1.com叫x指南有好多靚相睇,禪師其實係咪做呢啲工作呢?

引用:

我主觀希望及認為呢張相係專業色情攝影師,並非為了色情而影的:smile_o09:
雖然效果很色情:smile_o13:

引用:
原帖由 Mr36D 於 2015-5-9 09:51 PM 發表 查看引用來源
孤芳任客經年嘗,願君此後莫寄霜。
戀棧處處留樑上,卻嘆一朝夢朝陽。
謝謝喔^^
我當時寫沒有押韻
你批的,比我用字及意境更佳。
學到嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆