上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.3k

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-18 10:12 PM 發表 查看引用來源如果根據你嘅性慾指數,我m後加酒後(10分)咪會係咁搵人擒?:smile_27:好似人狼係月圓之夜周圍覓食咁?:smile_27::smile_27::smile_27:
咬烏,咬烏!

好睇! 支持

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-18 05:06 PM 發表 查看引用來源
昨日講到太太的眼神,美態,一舉手一投足,跟以前有很大的分別,而我是很用心去服待她.

自我醒悟後,我一直從A小姐學習新招數,所以今晚我會好好運用,

我跟太太結婚多年,近幾年她的身驅有點走了樣,有點肥胖,以前曲線 ...
回應樓主關於女性身形問題,女性人到中年和生左bb之後身形確實會起變化,要修身亦不如想像中容易,有時身形走樣後是會不想被伴侶見到而不想做愛,而我亦理解男性見到走了樣的女性會倒胃。不過我想講,女性見到一個中央肥胖:smile_39:,頭髮開始稀疏:smile_39:,滿面面油而指甲長長的男人:smile_42:,一樣會失性趣,所以要keep的話,男女都要law:smile_38::smile_38::smile_38:

性唔滿足呢. 如果大家都好重視性
是但一方介意 真係好難一齊落去

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-10-18 04:25 PM 發表 查看引用來源
哈哈~~笑左添
BTW多謝你分享你既經驗,好用心咁打咁多字

但我最終想講,呢樣野唔係單方面去做
,就算老公事前幾用心幾有耐性去鋪排,都要老婆識去欣賞先可以囉:smile_40:
比自己晚晚瞓係隔離既人拒於床外,唔 ...
有同感:smile_24::smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 袁智聰 於 2012-10-18 04:10 PM 發表 查看引用來源
想發表下我的看法:smile_38:  :
首先我覺得性欲指數是可以量化的,樓主說0-10分我就定義下啦:smile_34:
0:無性欲狀態,腦,身理上完全沒有想到性OR有身理反應(0-10歲小孩狀態 ,前題是完全沒有接觸聽過性 ...
絕對同意師兄所講!同女伴做愛,除左肉體上既交合,更重要係同女伴個腦做愛!

引用:
原帖由 vitzrs 於 2012-10-18 10:42 PM 發表 查看引用來源

絕對同意師兄所講!同女伴做愛,除左肉體上既交合,更重要係同女伴個腦做愛!

有心就得

樓主好慘
希望你可以同老婆有正既性生活

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-18 10:30 PM 發表 查看引用來源
回應樓主關於女性身形問題,女性人到中年和生左bb之後身形確實會起變化,要修身亦不如想像中容易,有時身形走樣後是會不想被伴侶見到而不想做愛,而我亦理解男性見到走了樣的女性會倒胃。不過我想講,女性見到一個 ...
我係男人, 都覺得啱啵. 的確係雙方既. 男人對女人有要求, 無理由唔比女人對男人有要求.

睇晒...樓主加油呀 !!   :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆