上一頁下一頁
發新話題

娜娜系列-浸淫的一年 37集 結局收皮編p33頁

收藏  |  訂閱
515  482.8k

引用:
原帖由 無巧不成書 於 24-1-2013 02:10 發表 查看引用來源
娜娜會唔會其實未死,同衛_ _上左星球啫:smile_41:
由開始寫依個故事諗娜娜係悲慘結局,不過…祇係早少三集出現,因尾段我都覺得膠膠地:smile_o02: ,咪早一D摺埋故事囉?而另一集魔物編2(阿素集身穿梭宇宙救老公)暫時擱置先:smile_39: ,因為諗緊打斗場境掂排會好,武器之類,回復藥﹑凍熱飲品﹑秘藥之類:smile_o16: ,科幻+game+色故事,三月份先再動筆,宜家想寫返小品短編文出下,出一集起兩集完故事(4000字),如果照速度寫…下星期三四都可以上都文…咁次我儘量多返劇情啦?:smile_42:

引用:
原帖由 spamna 於 24-1-2013 09:57 發表 查看引用來源

由開始寫依個故事諗娜娜係悲慘結局,不過…祇係早少三集出現,因尾段我都覺得膠膠地:smile_o02: ,咪早一D摺埋故事囉?而另一集魔物編2(阿素集身穿梭宇宙救老公)暫時擱置先:smile_39: ,因為諗緊打斗場境掂排會好 ...
引用:
幫你做個書目

娜娜系列:
歌姬-娜娜
泰國凌辱
日本色徒
色慾誘姦
夏日誘惑=夏日陪慾
泰拳凌辱
日本四天淫
魔物編
浸淫的一年

其餘小品:
降頭術
雙失少婦
日本大學的日子
暗黑娛樂圈(第一至十回)、
暗黑娛樂圈 第十二回(但搵唔到第十一回,其實有冇出過?)
獸王編
世飛編
應該都齊嗎?
日本大學的日子:smile_41: 死啦…冇乜印象添有寫個?歌姬-娜娜:smile_o04: 係嗰故事真係羞死鬼囉?又係冇尾,娜娜走去唱歌做歌手,掂知被人丁走,評判員話五音不全,最後被程婷嘗試娜娜身材,簽咗娜娜做model:smile_o12: ,都係衰爛尾,娛樂圈都係衰爛尾:smile_o02: ?十一回好似冇,諗諗下係特登跳一集,寫到葉峰又收皮…其實仲有兩編文唔見了,第一編係寫女歌手同經理人旅遊,在房間叫了兩名猛男上房揼骨出火,第二編寫旅遊女主持,俾監制私人帶去AV片場看人拍片,跟住捉埋女主持拍場戲,總係同兩件黑人做愛,女主持好似姓李,太耐囉,嗰時我即場打上文,所以我都冇底起到:smile_o03: ,其實嗰時寫故事翻兜再翻兜模式,

引用:
原帖由 spamna 於 2013-1-24 10:21 AM 發表 查看引用來源

日本大學的日子:smile_41: 死啦…冇乜印象添有寫個?歌姬-娜娜:smile_o04: 係嗰故事真係羞死鬼囉?又係冇尾,娜娜走去唱歌做歌手,掂知被人丁走,評判員話五音不全,最後被程婷嘗試娜娜身材,簽ࡵ ...
日本大學的日子spamna冇嗎?洗吾洗貼條link俾你?

引用:
原帖由 無巧不成書 於 25-1-2013 22:59 發表 查看引用來源

日本大學的日子spamna冇嗎?洗吾洗貼條link俾你?
有就最好啦?我都想睇睇自己寫乜好,諗諗下有時間,我都想寫舊交埋返尾

我真衷心多謝無巧兄幫我小品作品每個放link上去,嗚…嗚…真睇舊作我都毛管豎啊,大學編真係我寫啊?好彩唔係爛尾,睇完舊文後…激法我要下個新故事寫得更淫先得:smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2013-1-25 11:51 PM 發表 查看引用來源

有就最好啦?我都想睇睇自己寫乜好,諗諗下有時間,我都想寫舊交埋返尾

我真衷心多謝無巧兄幫我小品作品每個放link上去,嗚…嗚…真睇舊作我都毛管豎啊,大學編真係我寫啊?好彩唔係爛尾,睇完舊文後…激法 ...
咁洗唔洗貼埋其他?

引用:
原帖由 無巧不成書 於 8-2-2013 22:18 發表 查看引用來源

咁洗唔洗貼埋其他?
其他…唔需要,thanks無巧兄:smile_15:,我睇返自己舊作都毛骨聳然,真係一路睇一路小自己寫得咁肉酸呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆