上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.8k

係msn 傾多d, 試下叫返佢傻婆睇下佢有咩反應
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-30 09:24 發表 查看引用來源

我都係咁諗。 無把握架,問左可能以後都唔啋我都未定!:smile_39:

:smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08: 我坐係碼頭果次,頭dum dum 邊睇到有咩吸引 ? :smile_o03:

至於機舖... 果度咁鬼黑...都唔知吸引d 咩....:smile_o03:
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-1-30 10:32 發表 查看引用來源

可能你真係有D特別之處.... 吸引人的地方.....
所以你坐海邊又吸引到女仔, 機鋪打機又吸引到女仔......

:smile_o03: 怨旺呀..............
引用:
原帖由 william4567 於 2012-1-30 12:34 發表 查看引用來源
肯定用左法寶吸引人!:smile_04:

多謝支持....但有無咁誇張,返睇再返睇...:smile_o08:
引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2012-1-30 12:50 發表 查看引用來源
好耐冇喺一個post度留言...
用咗一個朝頭早追哂ching暫時gei post
我絕對會返睇再返睇...support
絕對會等埋ending!

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-30 04:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08: 我坐係碼頭果次,頭dum dum 邊睇到有咩吸引 ? :smile_o03:

至於機舖... 果度咁鬼黑...都唔知吸引d 咩....:smile_o03:

我知!就係「憂鬱」!

你好似334 白老鼠咋喎, 仲有大把時間啦 :smile_o12::smile_o01:
引用:
原帖由 @BarterFair 於 2012-1-30 13:02 發表 查看引用來源

點解我唔覺架 -0-
拍得一次拖 仲要有超不愉快經歷喎 :smile_o08:

同意, 諗唔到咁多, 除非真係有心想出事! 但都唔係100% 但想唔出事就一定可以100%
引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-1-30 14:54 發表 查看引用來源

無問題

有時,就算你好有計劃想有事發生
結果,咩都無

有時,完全無諗過既,
第一晚就去左時鐘

好多時,好多野都係整定

引用:
原帖由 LOVEF 於 30-1-2012 03:34 PM 發表 查看引用來源
除左叫傻佬,仲有無特別事?

問過我有無諗過追佢囉!

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-30 04:32 PM 發表 查看引用來源
同意, 諗唔到咁多, 除非真係有心想出事! 但都唔係100% 但想唔出事就一定可以100%

睇有幾堅持囉.....

引用:
原帖由 PostitCY 於 30-1-2012 04:24 PM 發表 查看引用來源
係msn 傾多d, 試下叫返佢傻婆睇下佢有咩反應
我都覺得唔好太急好啲!叫下儍佬唔代表啲乜野姐!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆