上一頁下一頁
發新話題

喜歡引人,卻不喜歡做愛

收藏  |  訂閱
592  33.8k

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 09:56 AM 發表 查看引用來源
我會咬住唇咁細細聲係你耳邊問你... 先生我有咩可以幫到你呀?
好頂引ar

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 10:11 AM 發表 查看引用來源

被動?互動之掛…
佢攬住我黎動咋嘛..@@

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:07 AM 發表 查看引用來源
知唔知個遊戲到時會係點? 定係去到至知?
個遊戲係由我設計.. 只不過個女仔係我的朋友.. 我應該會控制得住唔食佢
只係... 佢都將會肉隨帖板上...

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:06 AM 發表 查看引用來源
似乎好多女仔都鍾意咁樣玩喎..
其實都唔知幾多女仔鍾意呢一種遊戲

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 26-9-2011 10:13 AM 發表 查看引用來源

個遊戲係由我設計.. 只不過個女仔係我的朋友.. 我應該會控制得住唔食佢
會唔會唔食人呀?沾總…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-26 10:08 AM 發表 查看引用來源

我同以前gf 好多時都話唔搞唔搞,淨係磨,鍚,攬但最尾都係搞…
女友又點同呢.. 哈哈, 多數呢 d 遊戲, 係陌生的人.. 又或者係朋友, 先會咁樣做架咋

引用:
原帖由 amorphis 於 2011-9-26 10:11 AM 發表 查看引用來源

好頂引ar
其實呢句野,,.. 我一直有個幻想.. 不過未搵到機會實現..

我想試下係個男仔既 office 度.. 所有同事走晒.. 得返我.. 我除晒衫... 全裸.. 坐係接待處... 然後個男仔行入黎... 我若無其事咁問佢.. 你好呀先生我有咩可以幫到你呀?..

幻想黎架.,.@@ 一直未有機會試..

引用:
原帖由 baby_daisy 於 26-9-2011 10:12 AM 發表 查看引用來源
佢攬住我黎動咋嘛..@@
你都心動啦…你不動,佢點動呢…   一個人磨啲火好細炸…

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

好似好好玩咁喎.. 你諗住對佢做的乜呀?..

引用:
原帖由 baby_daisy 於 26-9-2011 10:16 AM 發表 查看引用來源
其實呢句野,,.. 我一直有個幻想.. 不過未搵到機會實現..

我想試下係個男仔既 office 度.. 所有同事走晒.. 得返我.. 我除晒衫... 全裸.. 坐係接待處... 然後個男仔行入黎... 我若無其事咁問佢.. 你好呀先生我有咩可 ...
你黎我 office 試吖!我得喎… :smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆