上一頁下一頁
發新話題

UPDATE最終回!! 我淪陷了!! (#345相 異國迷情 #520 上 #600 中 #604 下 #609 後記)

收藏  |  訂閱
742  199.1k

你既msn係? 可以pm我嗎?
引用:
原帖由 tenjiroy 於 2011-5-28 11:31 AM 發表 查看引用來源
我都唔見你有on喎?.?

我要吮妳粒釘釘 :smile_o09:

唔好咸濕我!!!
引用:
原帖由 OldIron 於 2011-5-28 01:58 PM 發表 查看引用來源
我要吮妳粒釘釘 :smile_o09:

我就係貢樣搞掂左我老婆架喇:smile_30:
引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-9 12:37 AM 發表 查看引用來源
因為工作關係, 我成日要OT , 好夜放工:'), 係無可奈何下, 佢都係要等我放工鎖門.
如是者過左半年, 大家都熟左, 佢都開始有意無意講埋D衰野.
到左聖誕前夕, 因為工作好唔順利:'), 所以伏係枱度休息.而佢從後抱 ...

你係幸福既一群, 恭喜!!
:') 佢都問我點解唔早2年去呢度做....
引用:
原帖由 st999631 於 2011-5-28 03:12 PM 發表 查看引用來源
我就係貢樣搞掂左我老婆架喇:smile_30:

臨別秋波

滿腔熱情無處去.

背景:
我同公司申請2個月無薪假或者辭職.
男主角要去大陸公幹, 我SEND SMS俾佢先同佢講,
之後我再同HR解釋返, HR諗左好耐, 開埋會都係話俾我放2個月假.

=====LAST DAY前一日既SMS對話=====
佢: 咁放2個月假都好既
我: 唔知GA 我想走好耐GA LA
     咁岩你唔要我啦 咁咪走LAW

佢: 我幾時話唔要妳?
我: 嗚 成日都唔理我!

佢: 冇唔理
我: 咁算你啦 俾D野你睇LA
     (相: 手掌包住胸)

佢: 讚!
我: 係咪好性感呢
     DELETE AFTER SEE
     係咪好想摸下呢
     我send完俾你 我都要delete XD 放係電話度好危險
     (相: 飛釘相)

(相: LACE底底相)

佢: 拍手!!!
     好鍾意!!!
我: 正唔正先
佢: 正
我: 仲想唔想要
佢: 不如明天收工

我: 不過冇啦喎 呵呵 明天要返學呀 星期三TEST 唔得閒
    搵日食完野去LAW
佢: (圖: 淚)
    好
我: 好想同你恩愛下
佢: 超想
=============完==============

SMS完了, 故事未完, 呢個係誘惑佢既開端.

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-28 04:36 PM 發表 查看引用來源
滿腔熱情無處去.

背景:
我同公司申請2個月無薪假或者辭職.
男主角要去大陸公幹, 我SEND SMS俾佢先同佢講,
之後我再同HR解釋返, HR諗左好耐, 開埋會都係話俾我放2個月假.

=====LAST DAY前一日既SMS對話==== ...
入黎支持下先:smile_o12:

haha.............期待update呢~~~~

support

異國迷情 上

當日HANDOVER, 佢差唔多大半日都坐係我個位度,
我一路講, 佢一路搞我, 著左火!!

======LAST DAY既SMS對話======
我: 我唔返工GA LA 走左咪仲好 無人懷疑我地啦
     BYE BYE LA 閒就來搵我啦
佢: 你唔等我收工?
我: 想我等你?
佢: 係
=============完==============

結果拖拖拉拉我地8點幾先放工, 算係交待左d進度.
佢好遠見到巴士走左, 話要等好耐.
咁我就話不如搭的士, 佢就口多問我係搭紅的定綠的.
我: 妖! 阿煩~ 等巴士啦!

等巴士期間, 有2個人拎住魚桿係我地後面等車.
佢: 好似好RELAX咁
我: 咁我地又去LAW
佢: 咁咪要用手指釣? 咁會有好多水GA喎
我: =^^=

我地去食完晚飯之後, 我問佢係咪同我去釣魚.
佢: 係唔係去勝(性)地度呀?
我: 我唔識GA喎
我地入左閘之後, 佢帶左我行上另一個月台度向目的地進發.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆