上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 09:25 PM 發表 查看引用來源

比我始終覺得mmf好d,因為除非條仔好勁,否則好易半天吊唔夠飽~:smile_o01:
BB, 你係女仔都明, 就算啲男既好勁都好, 如果女既投入唔到, 屌幾耐都會唔飽

如果投入到, 條仔有五分鐘貨你都夠飽

不過無論MMF 同 MFF, 我都好想試下

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-7 09:06 PM 發表 查看引用來源

人一生物一世...我都想try MFF
女仔肯試MFF已經好難得,keep住玩更難得

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-7 09:09 PM 發表 查看引用來源

個陣係更加Dry....本身已經唔夠訓:smile_27:
咁而家好d未?

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 09:25 PM 發表 查看引用來源

比我始終覺得mmf好d,因為除非條仔好勁,否則好易半天吊唔夠飽~:smile_o01:
坦白講,如果真係mmf,我要1 on 1或者mmff好過

引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-2-8 08:21 AM 發表 查看引用來源

BB, 你係女仔都明, 就算啲男既好勁都好, 如果女既投入唔到, 屌幾耐都會唔飽

如果投入到, 條仔有五分鐘貨你都夠飽

不過無論MMF 同 MFF, 我都好想試下
現實中兩樣都唔想試 不過幻想裡有想過mmf,
仲一定要係dp喎:smile_47:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-8 09:21 AM 發表 查看引用來源

坦白講,如果真係mmf,我要1 on 1或者mmff好過
我只接受1:1

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-5 11:38 PM 發表 查看引用來源

要咁索做咩丫,只為迷倒身邊果個,
但如果要變,幾索都留唔住喇
絕對同意

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-8 11:36 AM 發表 查看引用來源

各有所好啦, 始終要講對手既質素

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-8 11:36 AM 發表 查看引用來源

我幻想 FFM ,但一定唔會實現…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-8 11:37 AM 發表 查看引用來源

我只接受1:1
b女...早晨.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆