上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.5k

引用:
原帖由 mister.yakult 於 2011-2-3 12:03 AM 發表 查看引用來源
樓主之前系唔系寫個系上海發生嘅故事:smile_40:

我今日都開咗個上海post, 今晚有心情寫埋佢:smile_35:
無啊  未食過上海菜
我黎黎去去都係架仔
呢排先食台菜
茶餐廳以前經驗麻麻  依家都唔食

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-1 09:19 PM 發表 查看引用來源

嘩!你個蘋果仔,細細粒都幾好胃口個喎!食完架菜又食台灣痳辡火鍋,仲會唔會食埋差仔菜,泰國菜,韓國菜咁呢︰
聽人講話韓仔仆野  一定要射兩次先收工
只射一次代表個男人唔掂
不過我唔識韓文

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-3 11:27 PM 發表 查看引用來源

只射一次代表個男人唔掂
不過我唔識韓文
要射兩次呀?咁我射三次好威la?嘻嘻

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-2-3 11:29 PM 發表 查看引用來源

要射兩次呀?咁我射三次好威la?嘻嘻
我都係聽人講架炸
我對韓仔無乜好感
之前識個韓仔會打gf

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-3 11:31 PM 發表 查看引用來源

我都係聽人講架炸
我對韓仔無乜好感
之前識個韓仔會打gf
韓國人太大男人了,
香港男人就斯文d

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-2-3 11:34 PM 發表 查看引用來源

韓國人太大男人了,
香港男人就斯文d
都唔一定  
我有個ex同我講:你睇下人地(個韓仔)打gf  我都無打過你  所以你都唔識驚
結果  我太驚  即刻同佢分手
又無上進心  搞野又淨識話d av明明掂一掂就出水
唔飛都無用

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-3 11:48 PM 發表 查看引用來源

都唔一定  
我有個ex同我講:你睇下人地(個韓仔)打gf  我都無打過你  所以你都唔識驚
結果  我太驚  即刻同佢分手
又無上進心  搞野又淨識話d av明明掂一掂就出水
唔飛都無用
你講個種是眼高手低的人,香港可能都有呢種人。
可能只有成熟男才是實事求事的人......

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-2-3 11:51 PM 發表 查看引用來源

你講個種是眼高手低的人,香港可能都有呢種人。
可能只有成熟男才是實事求事的人......
甘應該個個地方都係既
我都遇過唔少溝女為show off既幼稚人
唔止香港人

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-3 11:57 PM 發表 查看引用來源

甘應該個個地方都係既
我都遇過唔少溝女為show off既幼稚人
唔止香港人
不值一哂的男人,so bad......

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-3 11:27 PM 發表 查看引用來源

只射一次代表個男人唔掂
不過我唔識韓文
咁我又唔清楚,不過韓佬都好咸濕,以前我做過韓國人公司,個韓老闆反港第一件事就係叫司機車佢去韓 club 揾女而唔係返公司…

你咁大咬下次轉公又可以揾韓國人公司食下韓燒,又可以有新 post la hahahha  你個大食 Apple 仔吖…:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆