上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.9k  44.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 02:18 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 餐廳酒樓~~波樓機竇~~都唔比食~~邊樹有癮~~
波樓機竇其實可以食...佢唔理你...個個都係咁食...係日日都會差唔多時間有龜黎...你到時唔好食住就得架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 02:23 PM 發表 查看引用來源

食少d都好~有可能陽痿架~  
禾又唔怕喎...:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 02:24 PM 發表 查看引用來源

洗洗貢慳呀~~係女就話唶~~:smile_38:
禾講過10萬次...禾既食物唔會分享比人:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源

波樓機竇其實可以食...佢唔理你...個個都係咁食...係日日都會差唔多時間有龜黎...你到時唔好食住就得架啦:smile_o01:
你知唔知禾識食煙果陣~~係合法地係巴士到食架~~:smile_34:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 02:32 PM 發表 查看引用來源

禾講過10萬次...禾既食物唔會分享比人:smile_o01:
你比禾都唔食啦~~尤期係又矮又細粒果D~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 02:35 PM 發表 查看引用來源

你知唔知禾識食煙果陣~~係合法地係巴士到食架~~:smile_34:
我最多試過係學校蝕咋...要用快子夾住黎蝕...:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 02:36 PM 發表 查看引用來源

你比禾都唔食啦~~尤期係又矮又細粒果D~~
你要禾都唔比你:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 02:38 PM 發表 查看引用來源

我最多試過係學校蝕咋...要用快子夾住黎蝕...:smile_o03:
:smile_o04: 你玩9亞叔呀~~快子夾~~食腸呀?

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 02:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 你玩9亞叔呀~~快子夾~~食腸呀?
小你有矛係學校蝕過架...訓導會聞手架禾小企...唔用快子蝕...手指咪有煙味囉...:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 02:42 PM 發表 查看引用來源

小你有矛係學校蝕過架...訓導會聞手架禾小企...唔用快子蝕...手指咪有煙味囉...:smile_o03:
食完都成身煙味啦~~洗埋套校服好無~~:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆