上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.7k

我又講笑話,CP=CHEN PLACE:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-21 02:46 PM 發表 查看引用來源

係縮水乾鮑:smile_30:
發漲左買相都唔好:smile_42:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-21 02:52 PM 發表
叫佢幫手燙埋果幾條底衭都好喎!:smile_30:
唉......仲講笑.......都唔係幫我既..............:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-21 02:49 PM 發表 查看引用來源
好易話為啫....叫你上去,佢肯定奪路狂奔:smile_30:
又比你吋呀

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-21 02:31 PM 發表 查看引用來源
剛剛......來電........佢話睡醒了..........幫我執緊屋.....仲問我想食咩.......煮俾我食.........:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
嘩! 想做你煮飯婆 佢會不會執到你D3,4仔

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-21 02:55 PM 發表 查看引用來源

唉......仲講笑.......都唔係幫我既..............:smile_42: :smile_42: :smile_42:
我早給了你advice

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-21 02:50 PM 發表

無錯.............
正確,我從不帶女回家,
否則、好容易自己就泥

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-21 02:58 PM 發表 查看引用來源

嘩! 想做你煮飯婆 佢會不會執到你D3,4仔
最怕床底執到幾隻飛機杯咋:smile_42:

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-7-21 03:00 PM 發表 查看引用來源

正確,我從不帶女回家,
否則、好容易自己就泥
我怕我阿媽見到:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-21 02:38 PM 發表 查看引用來源

知道了.........寶寶.......我已經叫她回家........我對她說........今晚要上去找我女友.........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
有時寧願你是一個花心友. 那就反而可以瀟瀟灑灑... :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆