上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  34.9k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 04:54 PM 發表

總言之,機會是留番比有膽子的人,上次去到11000,人人就等8800,依家巧多人等底位買野呀

哈哈......同路人..............

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 04:44 PM 發表 查看引用來源

聽日如果可以裂口高開繼續上......即係唔補裂口....咁就加一分俾好友....
打穿21000呢個密集區再加多分....
每個阻力分為.......21000 21320 21580 22000 22400.......每企穩一個就可以放膽博下一個.........

...
我暫時都係仍然相信係牛二的,除非歐洲金融危險大規模擴散開去,我也吾希望出現2底衰退...

由於市況大幅波動,新股3441-HK將押後招股。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 04:54 PM 發表

總言之,機會是留番比有膽子的人,上次去到11000,人人就等8800,依家巧多人等底位買野呀

膽大有官做......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-11 05:03 PM 發表

我暫時都係仍然相信係牛二的,除非歐洲金融危險大規模擴散開去,我也吾希望出現2底衰退...
樂觀D......:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 04:48 PM 發表 查看引用來源

坐和諧號上番去,夠吾夠快?

要坐子彈火車先得:smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 05:03 PM 發表
由於市況大幅波動,新股3441-HK將押後招股。

吓...............:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 05:03 PM 發表 查看引用來源

膽大有官做......
波細冇鸡做

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 05:07 PM 發表

波細冇鸡做

j細無愛做.....

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 05:04 PM 發表 查看引用來源

樂觀D......:smile_38: :smile_38: :smile_38:
買股票最緊要有得守,不用急錢便好了:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆