上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 15

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-4 11:08 AM 發表 查看引用來源

要互相尊重.......哈哈.......寫出黎...可能又俾人笑喇......:smile_30:
Me buy:smile_o12:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-3 10:56 PM 發表 查看引用來源

啱聽, 錢係咪都要洗, 俾完重要谷9氣, PK啦! :smile_o04:

港男都有尊嚴, 有脾氣, 有火的:smile_o04:
哈哈,講得好:smile_30:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-3 11:01 PM 發表 查看引用來源

多謝Ching支持! 新target(我未明示, 暗示有興趣)巳玩野, 叫我買香水, 幾百冇問題, 又睇吓d女有幾pk!:smile_o10:
上面好多呢啲女,自己執生啦:smile_38:

不過你都係吾好玩感情喇,吾好嫌我長氣:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-4 11:10 AM 發表

Me buy:smile_o12:
:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-3 11:24 PM 發表 查看引用來源
Ching 們, 我感到你地都係一個有情有義的港男, 絕對唔係D又柒又呃D女錢既男人!:smile_o03:

可惜, 當我地一個唔小心, 就會俾D女trap到, 大家都要小心D!  佢地有着黄蓉的心計, 卻冇小龍女的純結和痴情 ...
哈哈,多謝你的忠告,我會小心了:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 11:13 AM 發表

上面好多呢啲女,自己執生啦:smile_38:

不過你都係吾好玩感情喇,吾好嫌我長氣:smile_44:
其實應該話......有老虎......就真係唔應該玩感情........要留精不留情.......

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-3 11:25 PM 發表 查看引用來源

Hello Dr. Lung
金仔:smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-4 09:27 AM 發表 查看引用來源

早晨 ,冇人wow

研究生,我係度呀:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-4 09:34 AM 發表 查看引用來源
高富兄,   你早
院長:smile_o11:

追唔到lu.....大家早...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆